Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Dara Rolins: Plánuji s partnerem další dítě!

Dara Rolins s Matějem Homolou plánují další dítě.
24. června 2010 | 13:35

Znovu se objevily spekulace o údajném rozchodu zpěvačky Dary Rolins (37) s partnerem Matějem Homolou (36). Ty však razantně popřela sama zpěvačka a Blesk.cz prozradila, že plánují další dítě do rodiny.

Dara Rolins s Matějem Homolou plánují další dítě

"V žádném případě jsem se s ním nerozešla, miluju ho jako nikdy před tím, jsme spolu a jsme štastní," vyvrací spekulace o rozchodu Dara Rolins. Dokonce jsou partneři tak nadšení z dcery Laury (2), že plánují dalšího potomka.

"Ve středu jsme se bavili o dalším dítěti. Opravdu se nerozcházíme. Nejsme sice tradiční rodina, nežijeme spolu od rána do večera, máme každý svoje zájmy. Máme někdy místa, kdy žijeme zvláš, někdy spolu jezdíme na dovolené nebo ne, ale určitě za tím není naše odcizení," řekla Blesk.cz Dara Rolins.

Soužití na hromádce

Dara Rolins se nikdy netajila tím, že partnera nepotřebuje za každou cenu. Vždy se snažila být finančně nezávislá. „Já se o sebe i svou dceru dokážu postarat sama,“ tvrdila zpěvačka loni, kdy s partnerem Homolou prožívala vztahovou krizi. Homola odjel více jak na dva měsíce do Indie a Rolins trávila čas s dcerou Laurou. Přestože se jim kvůli dceři podařilo vše urovnat, happy end v podobě svatby nepřišel. „Matěj o sňatku doma už několikrát mluvil. Já ale nepotřebuji papír k tomu, abych s někým mohla žít,“ přiznala před nedávnem Dara.

Zpěvačka totiž nemá v manželství jako v instituci důvěru, takže se zatím naplno věnuje dceři Lauře a svatbu neplánuje. Co bude dál zatím neřeší a žije přítomností.

Autor: gam