Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Oblačno 16°C

Celine Dion (42) je těhotná, čeká dvojčata

31. května 2010 | 07:33

Kanadská zpěvačka Celine Dion je ve svých 42 letech opět těhotná. Po několika marných pokusech otěhotnět nyní mohla konečně oznámit tu šťastnou novinu. Navíc to budou dokonce dvojčata!

Zpěvačce se plní sen o dalším potomkovi - podařilo se jí otěhotnět. Pohlaví miminek by mělo být známo příští měsíc. Celine Dion, která má se svým manželem a manažerem Reném Angelilem už devítiletého syna Reného Charlese, je ve 14. týdnu.

Ve snaze o početí dalšího dítěte podstoupila 42letá pěvecká hvězda několik pokusů o umělé oplodnění. Manželé se přitom ze Celinina těhotenství radovali už loni v létě. Jenže došlo opět ke komplikacím a Celine jen deset dní poté, co jim lékaři těhotenství potvrdili, o dítě přišla.

Celine Dion v současnosti připravuje nové album nazpívané v angličtině a francouzštině. A pro příští rok má v plánu návrat na tři roky do Las Vegas. Zpěvačka svou návštěvou poctila Českou republiku před dvěma lety. Na koncert této divy se tenkrát přišel podívat i několikanásobný Slavík Karel Gott s manželkou Ivanou. Ve VIP boxu se potkali také s Hanou Zagorovou, Michalem Davide či Simonou Krainovou.

Autor: ČTK, šim