Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Šárka Vaňková (22): Krotí staré pardály!

28. května 2010 | 11:06

Filip Renč (44) a Šárka Vaňková (22) u sebe po rozchodech se svými bývalými partnery navzájem našli útěchu. „Žijeme spolu,“ potvrdili Blesku svorně. A Renčova exmilenka je v šoku.

„To jsem vůbec netušila,“ řekla Blesku moderátorka Novy Kristina Kloubková (33), která se zprávu dozvěděla od Blesku.

Zatímco Dan Hůlka potvrdil Blesku rozchod se Šárkou Vaňkovou teprve před dvěma týdny, vztah Filipa Renče a Kristiny Kloubkové skončil definitivně před více než měsícem přímo na premiéře muzikálu Je třeba zabít Davida. Když Kloubkovou Blesk informoval, že si její bývalý partner našel novou lásku, první reakcí byl smích. „Ne, nevěděla jsem to. Přeju jim oběma hodně štěstí,“ řekla Blesku Kloubková, která je momentálně nezadaná. „Já teď hlavně odpočívám. Pracuju v televizi a k tomu má jen zkoušky k obnovenému muzikálu Adéla ještě nevečeřela,“ dodala.

Renč pro Šárku už rekonstruuje byt!

Na rozdíl od ní podle zdrojů z divadla už Daniel Hůlka o novém vztahu své expartnerky věděl. Filip Renč Blesku přiznal, že po sobě se Šárkou už předtím trochu pokukovali. Vztah začal až poté, co byli oba se Šárkou volní. „Šárka mi po rozchodu s Kristinou moc pomohla. Doufám, že nám to spolu vyjde,“ svěřil se.

Šárka se z vinohradského bytu, kde bydlela s Hůlkou a musela ho vyklidit, přestěhovala k Renčovi do pražského Karlína. „Pustili jsme se do rekonstrukce, bez Šárky by mi to tady už brzy spadlo na hlavu,“ pochvaloval si Renč. „Už mám opravdu věk na to, abych konečně zakotvil a založil rodinu. A my dva jsme spolu opravdu šťastní,“ uzavřel.

Renč prožil dlouhodobý vztah jen s produkční Jarmilou Tabačkovou, byl s ní šest let. Vaňková nejdéle vydržela s Jakubem Vytáčkem, vztahy s dalšími partnery, Danielem Hůlkou a Jakubem Ludvíkem, se daly počítat na měsíce.

Laňka Vaňková krotí staré pardály

Co v sobě má Šárka Vaňková za kouzlo?! Ani ne po 14 dnech vztahu s Filipem Renčem (44) je režisér ochoten pustit se do rekonstrukce svého mezonetového podkrovního bytu v Karlíně. Mluví i tom, že se chce usadit a mít děti. Necelý rok zpátky mluvil stejně i její bývalý přítel Daniel Hůlka (41). Ten začal kvůli Šárce po měsíci, co spolu začali chodit, s rekonstrukcí domku v Jevanech u Prahy. K té se nikdy předtím nechystal. Naopak byl ve svém staromládeneckém hnízdě velmi spokojený. A stejně jako Renč mluvil hned i o usazení a dětech.

Autor: Saša Šeflová, Michaela Remešová, hto