Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Princezna s kruhy pod očima: Laurinová je kost a kůže

Princezna s kruhy pod očima
1. dubna 2010 | 05:00

Postava kost a kůže, vějířky vrásek a tmavé kruhy pod očima. Herečka a moderátorka pořadu Mladší o pár let Sabina Laurinová (37) ani zdaleka nepřipomíná pohádkovou princeznu. Důvod?

Druhorozená dcera Mia (1,5), která celé noci nespí. „Vejdu se teď do džínů, které jsem nosila ještě před prvním těhotenstvím a jestli mě děti ještě víc poznamenají, půjdu na plastiku,“ řekla Blesku.

Laurinová sice ještě pořád může hrát role mladších žen, ale pouze v divadle. „V Baronu Prášilovi jsem naivka Patricie a alternuji s pětadvacetiletými děvčaty. Teď ale připravujeme filmovou pohádku a tam už za princeznovský typ nebudu. Mám hrát roli ženy z lidu,“ prozradila Laurinová fakt, že kamera je k ní nemilosrdná.

Herečka, která dotočila desetidílný cyklus Mladší o pár let, už začala uvažovat i o plastice. „Vždycky, když jsme točili u plastických chirurgů, s nápadným zájmem si mě prohlíželi. Zvlášť oblast kolem očí. Ale jeden z nich mi říkal, že ideální čas, kdy bych se sebou měla začít něco dělat, je až po čtyřicítce, konkrétně ve dvaačtyřiceti,“ svěřila Laurinová. „Jestli mi budou dávat děti takhle zabrat, půjdu,“ dodala pohublá herečka..

Momentálně se kromě péče o dvě malé dcery věnuje jen hraní ve dvou muzikálech. A stýská se jí po činoherních rolích. „Ale je krize, představení se ruší a může být ještě hůř,“ míní Laurinová.

Autor: Saša Šeflová, pet