Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Františka: Sabina Laurinová přichycena při činu!

Fotografie
7. ledna 2010 | 05:00

Herečce Sabině Laurinové se stalo to, čeho se hvězdy obávají. Byla přistižena, že obléká na party stále stejné šatičky. A to už dokonce pár let.

Populární ženy to mají těžké. Zatímco ty bezejmenné střídají pár oblíbených kousků, ony se musí tvářit, že jich mají plnou skříň. A svršky kombinovat do jiných, neotřelých outfitů. Mít jedny, dvoje super džíny a tašku stojící malé jmění, nestačí. Veřejnost známé dámy sleduje a nic jim nedaruje. Všichni to ví...


V civilním šatníku se dá tahle náročná jízda ještě ukočírovat. Zvlášť, když se ona populární žena stane tváří značky, která je tzv. in a má spoustu parády zadarmo. Horší je to na poli formální garderoby. Malých a velkých večerních. Ty už představují vyšší investici, kvalita je povinná.

Většina modelek, zpěvaček ale i hereček řeší takový problém výpůjčkou toalety z butiku nebo návrhářského ateliéru. Měl by to být oboustranně výhodný kšeft. Ona má potřebnou róbu a udělá jí tichou reklamu. Tak to praktikují i hollywoodské hvězdy na ceremoniálu filmového Oscara.

Jistý základ ale musí každá (nejen populární žena) v šatníku mít. Ideální je nadčasový (nejlépe černý) francouzský kostýmek, hladké pouzdro šatů. Zkrátka nenápadná klasika, která se dá efektním šperkem či jiným doplňkem obměnit.

Na černé koktejlky vsadila i Sabina Laurinová – lehounké podšité šaty z plihlého šifónu jsou skvělou volbou. Jenže empírový, štrasem zdobený řetěz imitující pásek jejich proměny limituje a do paměti se zapíše. I když je elegantním detailem. Právě tento prvek Sabinu usvědčil, že zmíněné koktejlky pilně nosí od roku dva tisíce šest.