Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Exkluzivně ze zákulisí TýTý: Bílá u švadleny. Čím ohromí diváky?

Fotografie
26. března 2010 | 05:00

V sobotu večer se v pražském Divadle na Vinohradech rozdají zakřivená zrcadla  - ceny nejstarší divácké televizní ankety TýTý. Lucie Bílá má velkou šanci v kategorii zpěvaček zvítězit. Rozhodně nechce nic nechat náhodě. Včetně róby, která se došívá.

Přízeň divácké obce se cení a jména nominovaných zpěvaček dokazují, že vkus veřejnosti spíše ovlivňují sympatie, popularita než kvalita. Jinak by těžko byla na nejlepší zpěvačku nominovaná i Iveta Bartošová… Tohle samozřejmě profesionálka Bílá ví. Zalíbit se davu, neslíznout odsudky módních kritiků, zazářit… Lucii v tomto nelehkém úkolu většinou pomáhá kultivovaná návrhářka Liběna Rochová, která jako jedna z mála zaujala ve světě.

Spolupráce Liběny a Lucky trvá léta. Začala ještě v době, kdy Bílá žila s otcem  syna Filipa, Kratochvílem. Mužem, který z ní udělal madam a svlékl ji z rockových hadérků. Někdy Liběna s Luckou si udělají dámskou jízdu a látku na toaletu spolu ve Vídni, Římě nebo Paříži vyberou. Jindy se dohodnou na rámcové představě a vše je na Liběně.

Tak tomu bylo i u modelu na sobotní galavečer TýTý. Lucka na zkoušku Blesk pozvala. Mistrovská švadlena jí v dílně upravovala poslední detaily. Róba kupodivu nebude černá, ale rudá. Plošný vzor šupin na o tón světlejším podkladu. Hra matu s leskem na téma rumělka. Tahle toaleta se opravdu povedla.

528710:gallery:true:true

Věřme, že uchvátí i Karla Gotta, jenž i přes operaci páteřní plotýnky trvá na tom, že na večeru vystoupí a zase se sanitkou vrátí zpět do nemocničního ošetření. Mimochodem tihle dva Slavící zazpívají duet Ať láska křídly mává.