Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Módní trapasy na Anno aneb TO BERE DECH

22. února 2010 | 05:00

Anketa ANNO byla milým rodinným podnikem. Velkou sešlostí příbuzných v showbyznysu, kde někdo parádu vychytává a jiný je totálně nemožný. Panoptikum doplnila růžová Ochotská, která ale "Barbie outfit" tentokrát zvládla.

Seriál Ulice a Ordinace v růžové zahradě sklidily ovace zpečetěné cenami. Ale ne všechny jejich hvězdy byly à jour – to znamená (stylisticky) v pořádku. Včetně neznámých osob v publiku. Ostatně jde o diváckou anketu, onen vox populi, kde popularita, sympatie lidu jsou vyšší kartou než etiketa, vkus, tzv. dress code.

Vlastimil Zavřel

Anno
Autor: Pavel Machan, Martin Mithofer

V Ordinaci růžové zahradě hraje buranského stavařského bosse Valšíka. Ve skutečnosti svým outfitem Valšíka předčil. Ten by si na ANNO nejspíš vzal smoking jako na provinční seriálový candrbál. A když odhlédnu od šedé parky a kloboučku, které Zavřel nechal v šatně, i tak mi bere jeho košile dech.

Nina Divíšková

Anno
Autor: Pavel Machan, Martin Mithofer

Manželka režiséra Jana Kačera je jednou ze seznamu V.I.P. protagonistek seriálu Ulice. Tato výborná, veskrze noblesní herečka má zřejmě takové akce tzv. na háku. Jinak by si nemohla vzít tento kabát a sněhule. Dáma řeší celý outfit – včetně pláště a bot. Předpokládám, že přijela taxíkem. Nebrodila se v mrazu sněhovou břečkou ulice.

Miluše Bittnerová

Anno
Autor: Pavel Machan, Martin Mithofer

Bittnerová alias sestra Slavíková z Ordinace je půvabná žena s úžasným poprsím. Jistá podobnost s Marilyn Monroe tu je. Tím přitažlivost končí – Miluše prodává svůj sex-appeal nešikovně a nevkusně. Maxi sukně koketující s krinolínou, krajkové návleky a top. Vestička s bílými klopami. Bohužel zůstalo u snahy.

Michaela Ochotská

Michaela Ochotská. Pokud vím, tak moderátorka televizního zpravodajství na Ženu roku nominována nebyla. Loni byla při vyhlašování novickou. Náhradou za Borhyovou, která se zase na obrazovku vracela. Milé pózování Míši dostatečně vypovídá, jaké je. Pilná, ambiciózní sexbomba. Většinou se vkusem na štíru. Cukrkandlová kreace je však stylově čistá. Barbie jak má být.
Autor: Pavel Machan

Pokud vím, tak moderátorka televizního zpravodajství na Ženu roku nominována nebyla. Loni byla při vyhlašování novickou. Náhradou za Borhyovou, která se zase na obrazovku vracela. Milé pózování Míši dostatečně vypovídá, jaká je. Pilná, ambiciózní sexbomba. Většinou se vkusem na štíru. Cukrkandlová kreace je však stylově čistá. Barbie, jak má být.

Neznámá kráska

Anno
Autor: Pavel Machan, Martin Mithofer

Na ceremoniálu ANNO byla spousta populárních tváří, ale většinu míst v sále obsadili neznámí diváci. Ti, co hlasovali, který pořad, žena a muž roku zvítězí. Na nich jsou celebrity Novy závislé. Mezi nimi byla i tato slečna v pink elastické kombinéze se sexy průstřihy. Z takového materiálu šijí Vietnamci podřadné tepláky. Lurexem protkávaný šál a nevhodná kabelka. Nejen hvězdy nevkusně ujíždí...