Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Americká jízda Dary Rolins. Mrzla s dítětem v Miami

2. února 2010 | 10:53

Zpěvačka Dara Rolins (37) strávila s dcerou Laurou (2) měsíc na Floridě. Plánovaná idylka bohužel začala rozčarováním.

Dara do Miami vyrazila spolu s manažerkou Evou Skallovou, která také cestovala s dcerkou, rok a půl starou Charlottou. Holky kvůli tomu neslavily ani Silvestra – do Států odlétaly pár hodin po půlnoci.

Darina se na tuhle dlouho plánovanou jízdu těšila. Dala si ji za odměnu po šíleném maratonu koncertů a neustálém pendlování mezi Prahou a Bratislavou během soutěže SuperStar.

O to nemilejší byl začátek dovolené. Žádné vysněné teplo, ale na lokalitu nebývale chladné počasí. „Byla tam zima jako blázen, okolo patnácti stupňů. Musely jsme s holkama nakoupit bundy, čepice a dokonce i peřiny. V domě, kde jsme bydlely, totiž nefungovalo topení,“ svěřila Rolins s tím, že takovou zimu tam místní naposledy pamatovali v roce 1920. Proto se Dara s celým dámským gangem odjela ohřát do Los Angeles.

„Když jsme se vrátily, bylo už naštěstí teplo i v Miami. A mohly jsme se koupat v moři. Laura se vln nebojí,“ pyšně tvrdí máma Rolins, která už je od soboty doma. Zatím bez přítele Matěje Homoly (36), který je ještě na dovolené v Indii, kam jezdí každoročně začátkem ledna.

Autor: Tereza Fílová, Františka Čížková