Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Rolins a Homola: Manželská krize?

5. ledna 2010 | 05:42

Zpěvačka Dara Rolins (37) vyrazila na dovolenou na Floridu. Její partner Matěj Homola (36) zamířil na druhou stranu zeměkoule, do své oblíbené Indie. Opakuje se snad po roce krizový scénář jejich manželství?

Tenkrát dokonce strávili odděleně i svátky. „Už jsem si zvykla. Mě do Indie nikdo nedostane, není to země pro ženy,“ prozradila Blesku zpěvačka.

Dara vyrazila po porotcování v Česko Slovenské SuperStar na měsíční dovolenou. Odlétla hned 1. ledna s dcerou Laurou, manažerkou Evou Skallovou a její dcerou Charlottkou na Floridu.

Její partner Matěj doma sám nezůstal, na začátku ledna odletěl jako každý rok se svojí kapelou Wohnout do Indie. „Matěj lítá v zimě do Indie už několik let. Nemá cenu ho přemlouvat, aby jel někam jinam, miluje Indii,“ řekla Blesku Dara. Ta si již loni vyzkoušela, že Matěj své zásady opravdu nemění.

Přesto, že jejich vztah prodělal o loňských Vánocích vážnou krizi, Matěj na celý leden stejně odjel. Nyní jsou partnerské neshody pryč a zpěvačka Matějovu dobrodružnou povahu už nijak neřeší a místo toho si plánuje vlastní zábavu. „Na tuhle dovolenou jsme se těšily s Evičkou už hodně dlouho dopředu. Jen my a naše pidi ženy. Bude to pořádná dámská jízda,“ svěřila se smíchem Rolins. „Naplánovaly jsme si nějaké výlety a hlavně budeme vychutnávat s holkama koupání a sluníčko, abychom byly vyhřáté na zbytek zimy doma,“ dodala vesele Dara, která s holkama odlétla hned na Nový rok v osm hodin ráno.

Autor: Tereza Fílová