Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Uma Thurman a Arpad Busson: Jsou opět spolu!

Uma se od Arpada nemůže odtrhnout. Vášeň je ovládla.
21. ledna 2010 | 05:00

Oslnivá americká herečka Uma Thurman (39), která loni na začátku prosince zrušila zasnoubení s francouzským multimilionářem Arpadem Bussonem (47), byla spatřena, jak se se svým bývalým vášnivě líbá v newyorském parku.

Návrat je o to překvapivější, že Uma už na konci roku spálila mosty k Arpadovi. Vrátila mu všechny movité dary, které od něj za dva roky soužití získala, včetně mimořádně cenného zásnubního prstenu. Vánoce strávila pouze se svými dětmi a vyjádřila se, že už žádného chlapa nechce ani vidět. Po Novém roce se ale Bussonovi v Londýně zastesklo, a tak přilezl ke křížku. Umu pozval do speciálního klubu jen pro platící členy z lepší společnosti a ona přijala. Na oplátku teď Bussona pozvala za oceán a následovalo romantické odpoledne v parku plné líbání a mazlení.

A proč se vlastně rozešli? Uma neunesla, že Busson většinu roku odmítal opustit Londýn, kde žije jeho bývalá snoubenka, supermodelka Elle MacPherson, s níž má dvě děti. Herečka měla naproti tomu spoustu pracovních závazků ve Spojených státech. O peníze jí rozhodně nešlo. Vždyť jen za dva díly snímku Kill Bill vyinkasovala 432 milionů korun.

Autor: INT, so