Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tajná svatba Vojtka: Je Jovanka těhotná?

3. ledna 2010 | 19:29

Tajná svatba rockera Josefa Vojtka (44) a tanečnice Jovanky Skrčeské (31) překvapila jejich blízké i přátele. Okolí novomanželů spekuluje, že se narychlo vzali kvůli Jovančině těhotenství.

Proč známý "pařič" Vojtek neoslavil vstup do třetího manželství se svými přáteli, které navíc mají oba novomanželé díky práci v divadlech Hybernia a Broadway společné? Nikdo o ničem nevěděl, na Vyšehradě, kde se odehrála "tajná" svatební hostina a kde novomanžele načapali fotografové Blesku, bylo jen pár hostů.

"Zaskočili jste mě, o ničem nevím. A to na mě ráno Pepa v Průhonicích troubil a říkal, že se mu v baráku rozbil kotel," svěřil Blesku muzikálový producent Oldřich Lichtenberg, v jehož dvou scénách Vojtek hraje. "Já ho litoval, že má v baráku zimu, a on zatím chvátal na svatbu," dodal se smíchem producent.

VÍCE O SVATBĚ ČTĚTE ZDE>>>

Chtěla se dvojice vzít ještě dřív, než Jovance naroste těhotenské bříško? O možném přírůstku spekuluje nejen blízké okolí páru. Při nedávném večírku si podle serveru Super.cz Jovanka skoro bez ustání hladila bříško a tajemně se usmívala.

Pepa Vojtek na dotaz Blesku odpověděl jen velice neurčitě: "Je to naše soukromá věc."

Vojtek má z předchozích vztahů tři děti - dospělého syna Josefa, dceru Valentýnu (8) a synka Matyáše (2,5).

Autor: höh, šim
Diskuse ke článku
.