Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

VÍME PRVNÍ: Pepa Vojtek a Jovanka: Tajná svatba!

2. ledna 2010 | 14:05

AKTUALIZOVÁNO: Rocker a frontman kapely Kabát Pepa Vojtek (44) se v sobotu tajně oženil. Za ženu si vzal svou přítelkyni Jovanku Skrčeskou (31).

Dvojice vyšlápla do nového roku opravdu ve velkém stylu - a to hned svatbou. Pro své ano si vybrali druhý lednový den. Sňatek úzkostlivě tajili. O to větší bylo jejich překvapení, když je při příjezdu na svatební hostinu přistihli fotografové Blesku.

Hostina se totiž konala v restauraci na pražském Vyšehradě, kde jen pár okamžiků před tím proběhlo poslední rozloučení s herečkou Milenou Dvorskou (†71). VÍCE ZDE>>>

Jakmile Vojtek s Jovankou vystoupili z auta, jejich ochranka se kolem nich pevně semkla, aby nikdo nic neviděl a neslyšel...

Vojtek se Skrčeskou spolu chodí téměř dva roky. Rocker se kvůli ní rozvedl se svou manželkou Libuší Vojtkovou, s níž má syna Matyáše a která je Jovančinou kolegyní z divadla. Jovanka dokonce Libušce šla na svatbě s Vojtkem za svědka. Nyní potřetí ženatý Vojtek má ze vztahu se Sabinou Laurinovou dceru Valentýnku a z prvního manželství dospělého syna Josefa.

Autor: šim, höh