Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Ženáč Vojtek: První rozhovor po svatební noci!

4. ledna 2010 | 09:08

Lídr nejoblíbenější české kapely Kabát Pepa Vojtek (44) se v sobotu oženil s tanečnicí Jovankou Skrčeskou (31). Blesk získal první rozhovor po svatební noci.

I když se Pepa ženil už potřetí, svatba pro něj byla stejným svátkem jako pro Jovanku, která si snubní prsten na pražském Vyšehradě navlékla poprvé v životě.

Proč jste dělal se svatbou tajnosti?
„Nechtěl jsem ji medializovat. Ani v divadle nikdo nic nevěděl. Nepovedlo se, nepočítali jsme s tím, že na místě budou novináři kvůli pohřbu paní Dvorské.“

Co vás přimělo požádat vaši přítelkyni o ruku?
„Mám Jovku rád. Štvalo mě, že se o ní psalo jako o mé milence. Chtěl jsem všem zavřít pusu. Producent Lichtenberg říká, že jsem se zachoval jako chlap.“

Spekuluje se, že je Jovanka těhotná. Je to pravda?
„To je fakt naše soukromá věc, nebudu se k ní vyjadřovat.“

Pepa Vojtek a Jovanka: Tajná svatba!

Svatba kvůli dítěti?

Pepa chtěl mít doma paní Vojtkovou!

Pepa Vojtek se ukázal jako muž činu! Frontman skupiny Kabát, ověnčené čtyřmi Českými slavíky, požádal svou přítelkyni Jovanku Skrčeskou o ruku na Vánoce a rovnou druhý den nového roku si ji vzal. Jediné, co rockerovi nevyšlo, bylo utajení svatby. Nemohl tušit, že právě v jeho svatebním čase bude na pražském Vyšehradě zádušní mše za Milenu Dvorskou (†71).

Vojtek přiznal, že při pohledu na skupinu na Vyšehradě připravených fotografů hned přemýšlel, kdo z hrstky pozvaných zklamal. „První myšlenka byla, kdo to vykecal,“ svěřil Pepa.

Jeho ochranka na novináře dělala chvilku bububu, pak to ale Pepa vzdal a vylezl z limuzíny. Při pohledu na jeho sváteční žaket a Jovančinu dlouhou smetanovou róbu bylo všem jasno, oč jde.

Zpráva o Vojtkově nečekaném třetím sňatku šokovala i nejbližší kamarády a kolegy. „Neřekli jsme to fakt skoro nikomu. Chtěli jsme malou svatbu bez čumilů,“ vysvětlil ženich. Aby mu to ale členové skupiny Kabát a další blízcí nezazlívali, plánují novomanželé pořádnou oslavu. „Až se všichni vzpamatujeme ze Silvestra, uspořádáme mejdan jak se patří,“ těší se Vojtek.

Podle vlastních slov do toho známý rocker do třetice praštil proto, aby Jovance už konečně všichni začali říkat paní Vojtková, a ne Pepova milenka.


Autor: höh