Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tereza Kostková: Jsem napůl chlap!

tereza s otcem Petrem Blesku předvedla výrazný klučičí smích.
21. prosince 2009 | 05:00

Tereza Kostková (33) coby patronka nadace Veselý senior zatáhla do práce i svoje rodiče. Petra Kostku (71) a Carmen Mayerovou (65) poprosila, aby ještě s dalšími herci namluvili CD pohádek Český Honza. A zadarmo.

„Jde přece o charitu. Všichni to udělali rádi a já jim za to děkuju,“ řekla Blesku Tereza, která si prý s rodiči poslední dobou znamenitě rozumí. Po kom Tereza je? „Určitě jsem spíš po tátovi,“ říká.

Tereza i její otec jsou oba Blíženci. „To ovšem neznamená, že by si lidé museli být podobní. Já s otcem si ale podobná vážně jsem, víc, než si lidé myslí,“ řekla Blesku Tereza. První shodný rys mezi otcem a dcerou je prý touha po spravedlnosti. „Radši s tátou utržíme ránu, než se o nic nepokusit,“ vysvětluje Tereza.

Druhý shodný rys mezi ní a otcem je takzvaný tlustý hlas. „Když s tátou šeptáme, je nás stejně slyšet na druhé straně místnosti,“ říká Tereza, která má prý s tátou společný ještě výrazný smích. „Jsem prostě po něm temperamentní. Navíc jsem taková klučičí. Jsem vlastně napůl chlap,“ míní Tereza.

Autor: Michaela Remešová