Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Tereza Kostková: Skandály jsem si vybrala dopředu

23. listopadu 2009 | 05:00

Už zítra večer vtrhne do Ordinace v růžové zahradě 2 Tereza Kostková (33) coby nová kamenická lékařka Monika Mandlová.

„Je to nádherná role, mám z ní radost,“ svěřila Tereza Blesku. Jenže věc má háček. Předcházejícím hvězdám Ordinace se při natáčení seriálu hodně zamotal osobní život. Stačí vzpomenout na Danielu Šinkorovou (36) a Báru Munzarovou (37).

Tereza Kostková hraje sympatickou temperamentní doktorku Mandlovou. Chlapi po ní jedou a ženy ji nesnášejí.
Autor: Tv Nova

Protagonisté Ordinace v růžové zahradě nějak přitahují skandály. Jako by si život taky chtěl na chvilku zahrát na scenáristu. Nemá Tereza strach, že se jí po několika měsících natáčení taky rozpadne její domácí štěstí? Daniela Šinkorová musela ze seriálu náhle odejít kvůli žárlivosti svého ženatého partnera Ladislava Poláka.

Tvůrci ji dokonce museli nechat zemřít, aby se už nikdy nemohla vrátit. Bára Munzarová se při natáčení rozešla s manželem Jiřím Dvořákem kvůli kolegovi z Ordinace Martinu Trnavskému.

Tereza Kostková hraje sympatickou temperamentní doktorku Mandlovou. Chlapi po ní jedou a ženy ji nesnášejí.
Autor: Tv Nova

„Nestrašte mě,“ smála se Kostková. „Myslím, že já si problémy vybrala už před třemi lety,“ naráží herečka na to, že média řešila, jak přebrala Petra Kracika, s nímž má syna Toníčka, kolegyni Veronice Gajerové.

Snad má Tereza pravdu a soukromé karamboly se jí obloukem vyhnou. Blesk totiž zjistil, že herečky Šinkorovou a Munzarovou nespojují jen potíže s chlapy, ale taky stejné datum narození. Obě přišly na svět 28. prosince a jen rok po sobě. Tereza je na rozdíl od nich narozená v červnu.

Autor: Hana Höschlová