Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Simona Krainová: Takhle pečuje o své tělo!

12. prosince 2009 | 22:05

Simona Krainová (36) patří mezi nejúspěšnější české topmodelky. Kvůli své profesi potřebuje neustále vypadat perfektně a nic není zadarmo.

Jak pečuje o své tělo? A kolik ji to stojí? Chystá se uzavřít pojistku na nějakou část těla, jako třeba Tina Turner? Jakou má pro ni hodnotu?

Z aféry kolem rozchodu s hokejistou Jiřím Hudlerem (25) se celkem rychle vzpamatovala a dnes už má nového přítele, Karla Vágnera (34).

Jako každou modelku, i Simonu Krainovou živí její tělo a vzhled. Proto do něj musí investovat nejen hodně síly a času, ale i peněz. „Měsíčně za péči o tělo dám určitě aspoň deset tisíc, ale určitě je to lepší, než utrácet za panáky na baru,“ říká modelka. Jen taková masáž stojí kolem dvou tisíc a tu si Simona dopřává minimálně jednou týdně. „Ta investice se ale určitě vyplatí. Tělo mě prostě živí a všechno se mi to bohatě vrací,“ vysvětluje své investice.

V posilovně tráví třikrát až čtyřikrát týdně aspoň hodinu a půl. Když si přidá i saunu nebo vířivku, nezřídka tam stráví přes dvě hodiny. „Aspoň tu permanentku do fitka mám zadarmo, jsem přece jen jejich tváří,“ směje se. Jak ale podotýká, za oblečení utrácí taky hodně. „Hodně oblečení dostávám zadarmo a skříně mi praskají ve švech. Když mi ale někdy zbude chvíle času, nějakému pěknému kousku neodolám, i když zrovna v tomhle se chovám hodně spořivě. Toho času naštěstí moc nemám,“ dodává.

Autor: Jana Chmelíková
Klíčová slova: simona krainová
Diskuse ke článku
.