Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Eva Holubová: Tajná svatba!

Eva Holubová ve filmu Pupendo s Bolkem Polívkou
11. prosince 2009 | 05:05

Herečka Eva Holubová (50) se tajně vdala! Po téměř dvacetileté známosti si v USA vzala otce svých dvojčat výtvarníka Miroslava Zdeňku. Pro obřad za mořem se hvězda filmů Pelíšky, Pupendo či Knoflíkáři rozhodla proto, aby svatbu utajila před okolím.

„Ano, Eva si v srpnu konečně Mirka vzala. Už bylo na čase, vždyť ta jejich dvojčata už jsou téměř dospělá,“ potvrdila Blesku velká kamarádka Holubové kartářka Marcela Košanová.

Po návratu Holubová uspořádala pro nejbližší přátele posvatební veselí doma. Svatební dary Eva ovšem dopředu odmítla. „Chtěla se jen s námi podělit o tu velkou radost. Svatbu si užila už v tichosti v Americe. Eva je skutečně šťastná, hodně to pro ni znamená,“ řekla Košanová. Jen málo lidí podle ní vědělo, že Eva za Mirka nebyla dlouhá léta provdaná. „Všichni si mysleli, že jsou manželé dávno. Mirkovi říkali dokonce pane Holube,“ prozradila Košanová, která jezdí pravidelně s Holubovou a Bobem Kleplem na zájezdová představení.

Eva Holubová ve filmu Pupendo s Bolkem Polívkou
Autor: Archív

 

Holubová je teď sice šťastná, ale chlubit se svatbou na veřejnosti stále odmítá. Fakt, že je vdaná, potvrdila Blesku pouhým smajlíkem v mobilu a odmítla cokoli komentovat.

Herečka svého dnes již manžela poznala před téměř dvaceti lety na pražské Divadelní pouti. Byl jí oporou i ve chvílích, kdy bojovala s těžkými depresemi a alkoholem.

451932:gallery:true:true

 

Svatbu ve Spojených státech spojila Holubová s návštěvou režiséra Miloše Formana. S ním pojí její rodinu dlouhé přátelství, ale i fakt, že i on má dvojčata. Eva má Karolínu a Adama (15), Forman Petra a Matěje (45) a Jima a Andyho (11).

Také chystáte svatbu? Vše, co potřebujete jako inspiraci, od prstýnků, přes šaty, až po dort, naleznete ZDE >>>

Autor: Hana Höschlová, Michaela Remešová
Klíčová slova: Eva Holubová, tajná, svatba
Diskuse ke článku
.