Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Krainová si našla syna Vágnera: Tohle tělo patří jemu!

4. prosince 2009 | 05:00

Prozrazeno! Sexy tělo, které Simona Krainová (36) ukázala ve svém posledním kalendáři, je zadané. Blesk zjistil, že novým milencem modelky je Karel Vágner (34), nejstarší syn muzikanta Karla Vágnera (67).

„Ano, jsme spolu,“ přiznal Vágner Blesku. Simoně samotné se do svěřování moc nechce.

„Nechci komentovat vůbec nic z mého osobního života,“ řekla Blesku Simona. Jedním z důvodů, proč mlčí, jsou zřejmě Simoniny předchozí nevydařené vztahy, ale i fakt, že Karel Vágner je otcem malého dítěte.

Na rozdíl od Simony se však Vágner o novém vztahu se sexy modelkou rád rozvyprávěl.

„Nemám důvod nic tajit. S přítelkyní, se kterou mám syna Karla, nežiji již rok,“ přiznal Blesku Vágner. „Poprvé jsem Simonu potkal před více než měsícem a půl v New Yorku. Tak přeskočila jiskra,“ vylíčil začátky utajovaného vztahu Vágner, který je momentálně na obchodním jednání v Gruzii. Blesku také přiznal, že zatím bydlí každý zvlášť, ale Vágner chystá pro Simonu i malé překvapení. „Simonu bych brzy rád seznámil i se svým dvouapůlletým synem Karlem,“ řekl Blesku.

Jak Blesk zjistil, pro Karla Vágnera je setkání Simony se synem důležitější než představení modelky svému slavnému otci. Muzikant Vágner totiž o nové lásce syna nemá ani ponětí. „O tom já nevím, v republice je mnoho Karlů Vágnerů a můj syn to rozhodně není, protože má mnoho let přítelkyni,“ tvrdil ještě včera ráno muzikant Vágner.

Autor: Michaela Remešová, Tereza Fílová