Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Dámy z českého showbizu: Padesátka? No a co!

Heidi si ve zralém věku může dovolit odhalit své tělo.
16. listopadu 2009 | 05:12

Bez problémů přiznávají svůj věk a nad tím, jak skvěle vypadají, zůstává rozum stát. Dámám ze showbyznysu, které mají na krku padesátku, nebo dokonce šedesátku, by jejich vzhled mohly závidět i mladší kolegyně.

Heidi Janků (48) – postava

437126:gallery:true:true
Zpěvačka nemá problém ukázat tělo dokonce i v plavkách. Od mládí se její postava nezměnila, nikde nemá žádný špíček a nedotkla se jí ani celulitida. Vysvětluje to zdravým životním stylem a dostatkem pohybu.

Simona Stašová (54) – vlasy

 

437127:gallery:true:true


Sama tvrdí, že čím je starší, tím je spokojenější. Ve filmu Román pro ženy prý byla mnohem přitažlivější než její filmová dcera Zuzana Kanócz. Bujnou hřívu vlasů jí závidí všechny divadelní kolegyně.

 

Petra Černocká (59) – úsměv

 

437123:gallery:true:true


Od doby, kdy před více než třiceti lety natáčela pohádku o čarodějce Saxaně, se skoro nezměnila. Stejný úsměv, stejný účes, stejný styl.

 

Chantal Poullain (53) – šarm

 

437124:gallery:true:true


Udržuje si styl francouzské šlechtičny, i když už žije dvě desetiletí v Čechách. Umí nosit šály s půvabem Pařížanky, neodpustí si cigaretku ani sklenku vína a stárnutí přijímá s grácií.

 

Veronika Freimanová (54) – pohoda

 

437125:gallery:true:true


Po rozvodu s nevěrným manželem Jaroslavem Brabcem vypadá herečka čím dál tím lépe. Je štíhlejší než její dvacetiletá dcera a absencí chlapa se netrápí. Prožívá pohodu, kterou v manželství nezažila.

 

Jana Švandová (62), Andrea Čunderlíková (57), Zlata Adamovská (50) – kosmetické maniačky

437128:gallery:true:true
Tyto dámy si nenechají ujít otevření žádného luxusního kosmetického salonu. Vyzkoušejí každou novinku a rozhodně na sobě nešetří. Švandová nepopírá ani koketování s plastickou chirurgií, Adamovská je dokonce tváří jedné z klinik.

Autor: Saša Šeflová