Pátek 3. května 2024
Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav
Oblačno, déšť 19°C

Angelina Jolie: Adoptuje tajně další dítě?!

Angelina Jolie a Brad Pitt s dětmi
12. listopadu 2009 | 11:42

Angelině Jolie zřejmě připadá, že má stále malou rodinu, a tak se rozhodla, že adoptuje další dítě, tentokrát ze Sýrie. Brad Pitt však s dalším přírůstkem do rodiny nesouhlasí. Provede herečka adopci tajně za jeho zády?

Tři vlastní a tři adoptované děti jsou pro Angelinu Jolie zřejmě pořád málo. Svého nejstaršího syna Maddoxe, kterého adoptovala ještě během vztahu s Billy Bob Thorntonem, si přivezla v roce 2001 z Kambodži, po něm v roce 2005 adoptovala holčičku Zaharu z Etiopie a nakonec už si společně s Pittem osvojili Paxe z Vietnamu.

V květnu roku 2006 se jim přitom narodila dívenka Shiloh a posledním přírůstkem do rodiny se stala dvojčata Knox a Vivienne.

Brad Pitt už je tak s počtem svých potomků zcela spokojen a další už nechce. "Brad jasně řekl, že šest dětí je pro něj dost a myšlenka na další mu připadá směšná. Angelina však trvá na tom, aby byla její rodina úplná," řekl zdroj blízký slavnému páru.

Angelina však nelenila a celý proces adopce započala sama. Na dokumentech amerického imigračního úřadu je totiž uvedené pouze její jméno. Potvrdil to přímo tiskový mluvčí úřadu.

 

Autor: INT, pal