Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Modelky Kolářová, Divišová a Smejkalová jdou pod čepec!

Fotografie
12. listopadu 2009 | 05:00

Modelky Bára Kolářová (25), Markéta Divišová (25) a Kateřina Smejkalová (26) dají vale svobodnému stavu. Všechny tři plánují svatbu.

Žádost o ruku jako z pohádky. Takové zásnuby připravil modelce Barboře Kolářové její přítel Přemek Zida.

„Odletěli jsme na tři týdny na Bali, abychom si odpočinuli. Poslední večer jsme seděli v takové romantické restauraci přímo na pláži, kde chodila kapela a hrála každému stolu nějakou písničku. Když dorazili k nám, začali hrát song You are beautiful a Přemek se vyslovil,“ popsala své zásnuby modelka. „Na termínu svatby se teprve dohodneme,“ dodala modelka.

Markéta Divišová chodí s přítelem Tomášem Fuxou tři roky. Brát se měli už letos, ale svatbu odložili. Monstrózní veselku naplánovali na příští červen. Brát se budou na zámku Jemniště. „Byla jsem v šoku, že když jsme hledali termín, zbylo v červnu jenom jedno datum. Netušila jsem, že je nutné si vše rezervovat tak dlouho dopředu,“ svěřila.

Zásnubní prsten nosí na prsteníčku i Kateřina Smejkalová, kterou přítel Radek Krásný požádal o ruku loni v létě. Protože se ale nedávno přestěhovali do Kanady, svatbu ještě odkládají.

Autor: luš, agš