Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vdova po Swayzem: Cítím se, jako by mě neopustil!

Lisa s Patrickem v roce 2007, tehdy se oba dozvěděli o zákeřné chorobě
1. listopadu 2009 | 05:00

Po dlouhých 34 let byl Patrick Swayze (†57, Hříšný tanec) jejím manželem a nejdůležitější osobou jejího života. Láska vdovy po Patrickovi Swayzem (†57) Lise Niemi (53) ani po jeho smrti nevyprchala.

„Stále cítím každý rys jeho ruky v mé dlani. Neopustil mě,“ řekla Lisa v páteční show Oprah Winfrey.

V televizním pořadu poskytla Lisa první interview od smrti hvězdy Hříšného tance. „Naše manželství bylo jako z pohádky. Až v roce 2003 se objevily první trhliny. Patrick propadl alkoholu a před mým zrakem se začal ničit. Nemohla jsem to sledovat, a tak jsem ho opustila,“ vzpomíná se steskem Lisa. Pár se ale po roce opět dal dohromady, aby před dvaadvaceti měsíci okusil nejtěžší zkoušku svého společného života. Patrickovi lékaři diagnostikovali zákeřnou rakovinu slinivky.

Lisa Niemi: Věřím, že svého muže zase uvidím >>

Lisa se při interview neubránila slzám
Autor: profimedia.cz

Lisa se při interview neubránila slzám

„Moje mysl znecitlivěla. Bylo to tak děsné,“ prozradila Lisa Oprah a rozplakala se při interview. Před svým mužem plakala jen jednou, zbytek smutku si nechala pro své kamarádky. „Byli jsme pozitivně naladěni. Tak to přesně. Patrick věřil v boha a nebe, ale měl také pochybnosti. Řekl mi, že si není stoprocentně jistý, ale že to brzy zjistí,“ prozradila Lisa. „Viděla jsem umírat zvířata a viděla, jak se jejich partneři dokázali po jejich smrti oprostit od bolesti a žít dál. Já to nedokázala,“ svěřila se Lisa. „Potom, co přestal dýchat, jsem se necítila, jako by mě opustil. Stále cítím jeho přítomnost,“ uzavřela vdova po Swayzem.

Autor: INT, shp