Neděle 27. října 2024
Svátek slaví Šarlota, zítra Šarlota
Zataženo 13°C

70. léta ve StarDance: Vondráčková při tanci málem omdlela, Hes rozplakal diváky. Kdo si už příště nezatančí?

26. října 2024 | 22:16

Máme za sebou 3. pokračování populární show StarDance. Pozici favorita si po dvou předvedených tancích upevnil ještě před začátkem Oskar Hes. Jeho největší soupeřkou je podle sászkových kanceláří i diváků aktuálně Chili Ta Thui. Soutěž minulý týden opustil zpěvák Ondřej Ruml, což bylo poměrně překvapivé. A jaké bylo téma třetího tanečního večera? 70. léta!

Jako první se porotě i divákům předvedla s tancem cha-cha osminásobná mistryně světa v bojových sportech Martina Ptáčková se svým tanečním partnerem. Porota jejich výkon víceméně ocenila, jen se shodla na tom, že má bojovnice Martina "smutné nohy". Od poroty si vysloužili 17 bodů.

Jana Paulová předvedla nádherný valčík, který sklidil obrovské ovace od diváků v sále. Podpořit ji přišli hvězdní VIP hosté, např. Pavel Zedníček či tenistka Barbora Krejčíková. Tatiana Drexler byla jejím výkonem naprosto uchvácena a měla jen nepatrné výtky. Stejně tak i ostatní porotci. A ohodnotili pár 21 body.

VIDEO: Co prozradila Chili Ta o StarDance?

Video se připravuje ...
Co prozradila Chili Ta o StarDance?

Lucie Vondráčková s partnerem si vybrali píseň z filmu Horečka sobotní noci a zatančili zamilovanou rumbu. Na konci ovšem došlo k zajímavé situaci, kdy se Lucie tak zamotala, že nevěděla, jaké následují kroky a málem omdlela. Od poroty nakonec získali 19 bodů.

Herec Filip Blažek byl tento večer za drsného rockera a se svou partnerkou zatančili cha-chu. Od poroty si vysloužili 18 bodů a to i z toho důvodu, že prý nebylo úplně možné poznat, o jaký tanec šlo.

Chili Ta
Autor: reprofoto ČT

Spisovatel a režisér Patrik Hartl je známý svým smíchem a smyslem pro humor, byť svérázným. „Vlastně asi každý tu zažil poprvé takového člověka seslaného z vesmíru... Hodného, dobrého, zábavného,“ popsal ho tanečník Martin Prágr v pořadu Kolem dokola. Hartl se ale občas pohybuje i na tenkém ledě, a někdo by se na základě jeho vtípků mohl dokonce i urazit. „Jednou mi řekl: Zdar, jebáku! Nebo: Nazdar, ropucho!“ prozradil vypadlík Ondřej Ruml, „Ale on to říká s takovou láskou, že to vlastně není sprostý ani hanlivý!“ „Já jsem byla obluda a nestvůra! Nějak se to tam střídalo...“ překvapila Marta Dancingerová svou přezdívkou. „Ale to je proto, že má ty vypoulené oči od Brna,“ prozradil bez okolků své důvody Hartl.

A jaký byl jejich tanec? Elegantní valčík, za který obdrželi 21 bodů.

Marta Dancingerová
Autor: reprofoto ČT

Sporotovec Jiří Ježek se svou taneční partnerkou zazářili s náročnou rumbou. Porota chválila obzvlášť Jiřího výraz, který byl velmi vážný. A kolik si vytančili? Krásných 20 bodů.

Kuchařka a influencerka Chili Ta nebyla na parketu se svým partnerem sama, ale byl tam dokonce i tým amerického fotbalu.Jejich vášnivá cha-cha nadchla porotce Richarda Genzera, naopak Tatiana Drexler moc potěšena nebyla. Obdrželi nakonec 21 bodů.

Jedna z favoritek této řady StarDance Marta Dancingerová předvedla se svým tanečníkem nádhernou rumbu. Porota byla naprosto nadšená a pěla samou chválu a odměnili pár 24 body.

Miláček všech žen a dívek, herec Oskar Hes, zakončil svým tancem 3. souěžní večer. S partnerou předvedli elegantní valčík a mladý herec se nebál ani odvážných kreací. Mnohé divačky v sále dokonce dojetím rozplakal. Vysloužili si také nejvyšší počet bodů dnešního večera - 25.

A kdo nakonec StarDance dnešní večer musel opustit? V dalším kole si již nezatančí sportovec Jiří Ježek.

Podívejte se do naší galerie, jak to všem párům dnes slušelo a kdo ze slavných se přišel na taneční večer podívat!

Autor: Martina Miláčková
Diskuse ke článku
.
Související články