Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Druhá řada minisérie Iveta: „Po dotočení první i druhé série jsem potřebovala úplně vypnout,“ říká Anna Fialová

3. května 2023 | 05:00

Anna Fialová se vrací jako Iveta Bartošová ve zlomovém období devadesátých let v pokračování úspěšné minisérie Iveta. Ta se divákům na Voyo představí už v pátek 5. května.

Druhá série Ivety divákům nabídne vhled do života hvězdy v letech 1990 až 1998.

„Ve druhé sérii pozorujeme Ivetu v období na vrcholu její kariéry. Jsme v devadesátých letech, ve kterých jsem se já narodila, a protože jsem velký nostalgik, tak to pro mě všechno bylo takové citlivé, až dojemné. Je tam třeba scéna z muzikálu Dracula, na kterém jsem vyrostla a ve kterém tancovala i moje maminka. Jenže pak se tam také objevují situace, které nejsou šťastné, kdy se jí život místy už začíná sypat, a nebylo nic hezkého si to prožít,“ řekla představitelka hlavní hrdinky Anna Fialová pro časopis Moje psychologie.

VIDEO: Pokračování minisérie Iveta se představuje v prvním traileru:

Video se připravuje ...
Štaidl, mateřství, Gott a kariérní vrchol. Pokračování minisérie Iveta se představuje v prvním traileru

1. díl začíná krátce po sametové revoluci a Iveta míří na vrchol. Opakovaně vítězí v anketě Zlatý slavík, prodává alba po tisících a má vztah s mužem, kterého všichni obdivují. Ladislav s ní však nežije, Iveta tak často zůstává sama. A když se dozví, že její osudová láska Petr Sepéši během jejich vztahu počal dítě s jinou, je toho na ni příliš.

V další epizodě Iveta dostává svou první velkou filmovou roli, během natáčení ale prožije románek s hereckým kolegou. Ladislav ji proto opouští a odjíždí do Ameriky. Iveta propadá depresím, když najednou u jejích dveří zazvoní neznámý mladík. Iveta otevře, a tím vykročí vstříc největší bulvární aféře té doby.

Závěr druhé série je trošku veselejší, alespoň se tak na první pohled zdá. Iveta se konečně stává matkou. Její čas s malým Arturem je vykoupen kariérní pauzou, na které se dohodla s Ladislavem. Ivetě se ovšem brzy začíná stýskat po koncertech i divácích. Jenže Ladislav je kategoricky proti.

Kromě Anny Fialové, Elišky Křenkové, Aleny Mihulové a Miroslava Hanuše, s nimiž se diváci setkali už v první řadě, se na větší ploše představí Ondřej G. Brzobohatý v roli Ladislava Štaidla. Dalšího z výrazných mužů v Ivetině okolí – slavného skladatele Karla Svobodu – si zahrál Saša Rašilov, jeho ženu Vendulu Svobodovou Karolína Vágnerová, Rudolfa Hrušínského nejmladšího pak Oskar Hes. V pokračování se dále objeví Ján Jackuliak, Daniel Kadlec, Patricie Pagáčová, Miloslav König, Zuzana Onufráková a Ondřej Ruml jako Karel Gott.

Právě dnes vychází obnovená Moje Psychologie! Kromě velkého rozhovoru s Annou Fialovou se můžete těšit i na rozhovor s terapeutem Honzou Vojtkem. Také vás čeká vyvrácení mýtů o lásce až na věky, nebo článek o nezapomenutelných prvních láskách. A to rozhodně není vše! Časopis Moje Psychologie si můžete pořídit i v elektronické podobě nebo za zvýhodněnou cenu formou předplatného přímo ZDE!

Autor: Martina Miláčková, tz