Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tyhle dámy umí svoji výšku nosit. Které celebrity často převyšují i muže?

27. června 2022 | 06:00

Vyrostly trochu víc, než je běžné. Všude vyčnívají z davu. Které dámy umějí svoji výšku nosit a prodat?

Mezi modelkami je každý centimetr navíc vítaným plusovým bodem, v herectví už je to složitější. Ne každý komediant snese přerostlou parťačku. Komplikovanější to mají i ženy z lidu, své o tom ví i manželka zesnulého Mistra.  

Ivana Chýlková (58) - 183 centimetrů

Bez přehánění nejvyšší žena českého showbyznysového rybníčku, která i ve svém věku udivuje postavou manekýny. Jako herečka, která rozjela kariéru před devětatřiceti lety, je fenomenální. A vůbec si neláme hlavu s tím, že žije s partnerem, moderátorem Janem Krausem, který je o jedenáct centimetrů menší.  Jejich společný, dnes už dospělý syn Jáchym mámu ale přerostl o hlavu. 

Český lev 2021 - Ivana Chýlková
Autor: CNC_Marek Pátek, David Kundrát

Ivana Gottová (46)  - 178 centimetrů 

Vdova po národem milovaném zpěvákovi Karlu Gottovi v minulých letech podpatky příliš často neobouvala. Nechtěla na oficiálních akcích svého muže – Mistr byl o šest centimetrů nižší – převyšovat. Původně zdravotní sestra, která před čtyřicítkou získala bakalářský titul na vysoké škole, dnes pečuje o odkaz muže, který se pyšnil největší sbírkou Slavíků v republice.   

Cate Blanchett (53) - 174 cm

Křehká, jemná, něžná, éterická, nevinná. Taková je podle mnohých lidí od filmu australská herečka, majitelka dvou Oscarů. A to i přesto, že patří k těm vyšším hvězdám stříbrného plátna. Hrát toužila odmalička, ale vyzkoušela si to až v osmnácti, a to čirou náhodou, když jí na dovolené v Egyptě byla jedním z hotelových hostů nabídnuta účast v komparzu. Filmoví fanoušci si Cate zamilovali hlavně v roli elfí královny v trilogii Pán prstenů.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Autor: Kateřina Pokorná
Klíčová slova: modelky, herečka, výška, celebrity, vip, osobnosti
Související články