Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Slavné ženy v očekávání. Kdo zanedlouho přivítá potomka?

9. května 2022 | 06:00

Kdo zatoužil po miminku, a stane se tak poprvé rodičem? A kdo očekává další přírůstek do rodiny? A u koho ze známých osobností je příchod potomka „na spadnutí“? Podívejte se!

Zpěvačka Rihanna, herečka Eva Burešová nebo Britney Spears. Tyto slavné ženy jsou v požehnaném stavu. A kdo další nosí pod srdcem miminko a těší se, že se mu rodina tento rok rozroste?

Rihanna (34)

Barbadosko-americká zpěvačka Rihanna oznámila své těhotenství letos v lednu. Své první dítě čeká s rapperem A$AP Rockym (33) po dvouletém vztahu. Dali se dohromady poté, co se zpěvačka v lednu 2020 rozešla se saúdskoarabským miliardářem Hassanem Jameelem, se kterým žila tři roky. Zpěvačka je ve třetím trimestru a jako nastávající maminka se toho nebojí, těhotenskou módu povýšila na vyšší level – ráda ukazuje bříško v odvážných modelech.

Eva Burešová (28)

Herečka a zpěvačka Eva Burešová očekává miminko s kuchařem Přemkem Forejtem (35). Velkou novinu oznámili svým fanouškům velmi romanticky. Brunetka jako porotkyně v show Tvoje tvář má známý hlas vystoupila na jevišti společně s Přemkem Forejtem, který zde byl speciálním hostem, a zazpívali zamilovaný duet. Následně všem oznámili, že čekají potomka. A právě v tomto pořadu se před dvěma lety seznámili. Šéfkuchař má z předchozího vztahu dceru Stellu a Eva syna Nathaniela. 

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Autor: Lucie Ulmanová