Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jaký pán, takový pes! Celebrity a jejich čtyřnozí miláčci

2. května 2022 | 06:00

Říká se, že jsou pejsci podobní svým páníčkům. Něco na tom bude a tyhle celebrity jsou živým důkazem!

Jsou pejskaři každým coulem a bez svých čtyřnohých kamarádů si už život nedovedou ani představit. Berou je s sebou na natáčení, do divadla i na dovolené. Které české i zahraniční celebrity jsou velkými milovníky psů?

Olga Menzelová (44) – havanský psík Beky

Před několika lety si slavná producentka pořídila fenečku Beky, která se stala věrnou společnicí nejen její, ale i jejích dětí. „Je to havanský psík, je hrozně chytrá, nepouští chlupy, a ještě jsme měli tu kliku, že byla poslední z vrhu a váží jen 3 kilogramy. Kdybychom do smečky vybírali dalšího člena, určitě potřebuji, aby si rozuměl s dětmi,“ řekla Olga a dodala, že s nimi Beky také všude jezdí i létá.

Simona Krainová (49) – čivava Angela

K topmodelce si snad jiné plemeno než čivavu ani nedovedeme představit. Roztomilá fenka Angela s celou rodinou létá i na dovolené do exotiky, kde hrdě pózuje před objektivem. Před pár dny tahle malá princezna oslavila už druhé narozeniny a jako dárek dostala "sestřičku" Aishu, kterou si modelka pořídila už v březnu. A samozřejmě je to opět čivava.

Kateřina Kaira Hrachovcová (47) – kříženec Punťa

Herečka je známou ochránkyní zvířat a už nějakou dobu podporuje útulky pro opuštěná zvířata. A právě z jednoho takového zařízení si před lety odnesla domů voříška Punťu. Ten s ní chodí na různé akce, ale i do divadla, kde na ni vzorně čeká. A protože je herečka velmi kreativní, tak svého společníka sem tam nechá i netradičně ostříhat. Třeba na pankáče.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Autor: Štěpánka Bínová