Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Svatba Babišových: Monika se ani po 40 nebála ukázat výstřih

29. července 2017 | 17:15

I když Monika Babišová (43), teď už zákonitá manželka momentálně nejvlivnějšího muže v Čechách Andreje Babiše (62), předem upozorňovala, že ohledně svých svatebních šatů neprozradí vůbec nic, musíme uznat, že tohle jsme nečekaly.

Monika se totiž nezalekla věku ani postavení manželky politika a zvolila bílé šaty (přestože je matkou již dvou odrostlých dětí) s proklatě hlubokým dekoltem i výstřihem na zádech.

Nutno uznat, že postavu do nich Monika Babišová rozhodně má a nemá se za co stydět. Upnuté šaty zvýrazňovaly její štíhlou siluetu a dekolt jí seděl perfektně. Všechno drželo na svém místě a střih zvýrazňoval její přednosti. Sexy výstřih na zádech byl skryt dlouhým závojem, který Monika posadila na mladistvý účes v podobě rozpuštěných, jednoduchých loken.

Musíme uznat, že ve svatebních šatech na svůj věk nevypadala a moc jí to slušelo. Nakolik je ale v situaci, kdy si Monika bere politika, vkusné vzít si takto odvážné šaty, je otázkou. Každopádně si je bezesporu může dovolit. A koneckonců, je to především její svatební den.

Co si o tom myslíte vy? Nejsou tyto šaty v jejím věku a postavení přece jen trošku moc? Prohlédněte si fotografie ze svatby Babišových ve fotogalerii:

Také chystáte svatbu? Vše, co potřebujete jako inspiraci, od prstýnků, přes šaty, až po dort, naleznete ZDE >>>

Autor: Brigita Zemen