Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nej outfity uplynulého týdne: Slavné ženy v odvážných šatech! Kdo bodoval?

  • 25. dubna 2017 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Charlotte McKinney (23)

    Americká modelka, která se pyšní pravděpodobně největším přírodním poprsím ve své branži, vyrazila minulý týden na premiéru filmu Literally, Right Before Aaron. I když oblékla bílé sako s dlouhým rukávem, byl její model pořádně provokativní. Prodloužené projmuté sako bylo totiž to jediné, co na sobě měla. Nechyběly samozřejmě hluboký výstřih ani ultrakrátká délka. Charlotte si to samozřejmě může dovolit, ale známe ji i ve vkusnějších a slušivějších outfitech.

    Charlotte McKinney
    Autor: profimedia.cz

  • Sharon Stone (59)

    Odvážné šaty oblékla i herečka Sharon Stone, která ovšem ví, že rok před šedesátkou už musí dodržovat nějaká módní pravidla. Ve zlatých šatech se špagetovými ramínky jí to na společenské akci Orange Ball v Los Angeles moc slušelo. Chválíme jak výběr šatů, tak i mladistvé mikádo, rtěnku v třešňovém odstínu sladěnou s náhrdelníkem i vysoké tělové sandálky. Sharon Stone je zkrátka dokonalá!

    Sharon Stone
    Autor: profimedia.cz

  • Emily Ratajkowski (25)

    Americká modelka Emily Ratajkowski minulý týden opět oslňovala svou dokonalou postavou. Na losangeleskou akci Fresh Faces totiž dorazila v rudých lesklých minišatech, ve kterých vypadala božsky. V tomto případě není absolutně co vytknout. Emily je dokonalá doslova od hlavy až k patě!

    Emily Ratajkowski
    Autor: profimedia.cz

    Podívejte se na video z focení Emily Ratajkowski:

    Video se připravuje ...
    Focení pod taktovkou Maria Testina: • VIDEO: youtube.com/britishGQ

  • Khloe Kardashian (32)

    Pozadu nezůstala ani Khloe Kardashian, která vyrazila do ulic v provokativních zavinovacích šatech. Z těch jí vykukovala červená krajková podprsenka i spodnička. U nás bychom v nich asi do města nevyrazily, ale být v Los Angeles a vypadat skvěle jako Khloe, asi bychom o nich přemýšlely. Je to divočina, ale musíte uznat, že to téhle hvězdičce opravdu sekne!

    Khloe Kardashian
    Autor: profimedia.cz

  • Kim Kardashian (36)

    A samozřejmě co se odvážných outfitů týče, nesmíme zapomenout ani na jejich královnu: Kim Kardashian. Ta navíc díky dietě zhubla o tři kila, a tak se hned nasoukala do extrémně odvážného modelu a vyrazila v něm na večeři. Jak vypadala, když si sedla nebo když se najedla, to si snad ani neumíme představit. Ale tohle je zkrátka Kim!

    Kim Kardashian
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.