Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Jak vypadá exmanželka Elvise po plastikách? A kdo další to ještě přehnal?

9. listopadu 2016 | 06:00

Žádné vrásky, ale ani žádná mimika. Bývalá manželka Elvise Presleyho se odmítá smířit se stárnutím. U plastického chirurga je jako doma, jak jinak by mohla ve svých letech vypadat takhle?!

Ačkoli bývalá manželka legendárního Elvise vypadá zblízka jako vosková figurína neschopná mimiky, z patřičné vzdálenosti už nevypadá strašidelně, ale zatraceně dobře. Sedmdesát jedna let byste jí rozhodně nehádali, že?

Touha po mladistvém vzhledu se jí ale v minulosti vymstila, dostala se pod ruce nekvalifikovaného plastického chirurga, který operaci zpackal a do obličeje Priscille dal implantáty ze špatného silikonu – údajně takového, který používají automechanici. 

Priscillu si určitě pamatujete jako Jennu z nekonečného seriálu Dallas nebo z komedie Bláznivá střela. Nejvíce se ale proslavila manželským svazkem s rock´n´rollovou legendou v roce 1967. Nežili však šťastně až do smrti, rozvod přišel jen o šest let později. Spolu mají dceru Lisu Marii (48), která pokračovala v otcových šlépějích a stala se zpěvačkou. Priscilla má ještě syna Navaroneho (29) z druhého manželství s Marcem Garibaldim. Ani druhé manželství jí nevyšlo, s Garibaldim se rozvedla před deseti lety.

Video se připravuje ...
Priscilla Presley v talk show Lorraine • VIDEO: Youtube.com/BPŽ

Elvisova exmanželka samozřejmě není jedinou chodící voskovou figurínou. Vzpomeňte si například na Donatellu Versace, která spíše než člověka připomíná chodící zombie, a to bez nadsázky. Zlákat se nechaly i Meg Ryan, Tori Spelling nebo Tara Reid. V jejich případě to sice dopadlo o trochu lépe než u Donatelly, ale žádná sláva to také není.

Kam až může touha po dokonalém obličeji zajít, se podívejte v galerii níže:

 

 

 

Autor: luh