Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Nej outfity uplynulého týdne: vévodkyně Kate a Amal Clooney nikdy nezklamou!

  • 27. září 2016 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Dana Morávková (45)

    Dana Morávková není jenom herečkou, ale i návrhářkou. Minulý týden vyrazila na představení své nové kolekce kabelek. Zvolila černé přiléhavé šaty, které daly vyniknout jejímu krásnému dekoltu, což by mohlo působit vulgárně, ale volnější bílý kabátek to skvěle vyrovnal. Červená rtěnka jen celý outfit podtrhla!

    Dana Morávková
    Autor: Profimedia.cz

     

  • Shailene Woodley (24)

    Mladou herečku Shailene Woodley můžete znát z veleúspěšného filmu Hvězdy nám nepřály nebo z trochu akčnějšího snímku Divergence. Shailene vyrazila na premiéru životopisného filmu Snowden v průhledných šatech bez podprsenky, jak je poslední dobou jejím zvykem. Přestože si takovýto typ šatů může Shailene bez váhání dovolit, tento typ výstřihu jí příliš nelichotí. Šaty jako celek ale působí dobře, a ačkoli jsou průsvitné, květinové nášivky se postarají o to, aby alespoň něco zůstalo na představivosti.

     

    Shailene Woodley
    Autor: Profimedia.cz

  • Vévodkyně Kate (34)

    Ženou, která ví, jak se oblékat a co jí padne, je rozhodně vévodkyně Kate. Vzhledem k jejímu postavení je její nepsanou povinností vypadat skvěle, a Kate to plní na jedničku. Tyto šaty zajímavého střihu a vzoru od návrháře Alexandera McQueena oblékla druhý den při královské návštěvě Kanady a opět byla okouzlující.

     

    Vévodkyně Kate
    Autor: Profimedia.cz

  • Amal Clooney (38)

    Právnička a žena George Clooneyho Amal také nemá ve zvyku módní přešlapy. Na sobotní procházku newyorskými ulicemi si vyšla opět v elegantním stylu, který je jí nejbližší. Tentokrát  nechala svou velmi hubenou postavu v květovaných šatech se skládanou sukní s délkou pod kolena. Outfit doplnila béžovou kabelkou a černými lodičkami a opět není možné na Amal najít chybu. 

    Amal Clooney
    Autor: Profimedia.cz

  • Hailey Baldwin (19)

    Dcera hereckých osobností Aleca Baldwina, který se nedávno stal čtyřnásobným otcem, a jeho exmanželky Kim Basinger byla na otevření butiku Dolce & Gabbana ozdobou. Krajkové šaty nikdy nezklamou a její ultraštíhlé postavičce přiléhavé šaty nad kolena opravdu sedí. Romantický look doplnila vyčesaným drdolem a čelenkou a při pózování nezapomněla na nevinný výraz. Modelka se v ní nezapře. Nádhera!

     

    Hailey Baldwin
    Autor: Profimedia.cz

Autor: luh
Diskuse ke článku
.