Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tlustá? No a co! Herečka Lena Dunham se v reklamě na spodní prádlo nestydí

1. září 2016 | 14:00

Lena Dunham a Jemima Kirke – hvězdy seriálu Girls – se opět svlékly pro dobrou věc. Obě se staly tváří novozélandské značky spodního prádla Lonely, a podpořily tak myšlenku, že je důležité být spokojená se svým tělem, ať vypadá jakkoliv.

Přestože se obě herečky v seriálu z produkce HBO objevovaly svlečené poměrně často, v kampani pro spodní prádlo Lonely jdou ještě o krok dál. Celá kampaň má totiž za cíl ukázat běžné ženy v běžných každodenních situacích. Bez příkras a hlavně bez následných grafických úprav. Nic není vylepšeno, vše, co vidíte na snímcích, je pravdivé.

Novozélandská značka spodního prádla se snaží přesvědčit své zákaznice o tom, že ať je jejich tělo jakékoliv, pomocí vhodně zvoleného prádla se budou cítit nádherné a sebevědomé. Důvodem, proč na kampaň Lena Dunham kývla, bude zřejmě i skutečnost, že byla nedávno kritizována za svou fotku ve spodním prádle, kterou zveřejnila na svém Instagramu. Nejčastější výtkou pak bylo to, že je tlustá.

Lena si z toho ale těžkou hlavu nedělá, a aktivně tak bojuje proti nesmyslnému kultu dokonalosti. Co říkáte na fotografie vy? Prohlédněte si je v naší fotogalerii.

Autor: brig