Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

První republika: Magdalena se rozvede s Vladimírem, Klára zůstane s Jaroslavem, ten ale miluje jinou

31. března 2016 | 14:36

Další dlouho očekávané díly populárního seriálu První republika nás přenesou o osm let dále od bodu, v němž děj seriálu skončil. Určitě vás ze všeho nejvíce zajímá osud Vladimíra (herec Ján Koleník) a Kláry, kterou ztvárnila Markéta Plánková. Z toho, co tvůrci prozradili, se zdá, že jejich láska naplnění nenajde. Magdalena v podání Veroniky Arichtevy se sice s Vladimírem rozvede, ale tajně ho miluje dále, i když to nedává najevo.

Zato Kláře v podání Markéty Plánkové se daří držet celou rodinu pohromadě. O to víc bude zajímavé sledovat, co s její postavou udělá fakt, že se její muž Jaroslav Valenta po návratu z vězení zamiluje do nové hospodyně rodiny.

Navzdory vysokému věku bude dále žít i otec celého rodu Alois Valenta, který se odstěhuje zpět na venkov do Břežan. Tam srdce táhne i Elišku, jednu z Klářiných dcer. Tu si pamatujeme z minulých dílů jako malou holčičku. Eliška, která v první sérii přežila nebezpečnou chřipku na rozdíl od dcery Toufarových (správce statku Valentových v Břežanech), si vezme za muže jejich syna.

A kdy se můžete na novou sérii těšit? Start natáčení druhé řady První republiky je naplánován na listopad letošního roku.

Video se připravuje ...
Scénografka První republiky: Má už připraveny kostýmy pro druhou sérii seriálu? • VIDEO: Ladislav Novák