Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Blondýna versus bruneta: Kdy to celebritám slušelo víc?

  • 9. listopadu 2015 | 06:00

    Každý občas cítí, že ve svém životě potřebuje změnu. Proč nezačít u vlasů? Prohlédněte si, kdy to slavným ženám slušelo nejvíce!

  • Olga Lounová

    Tmavá, nebo blond?
    Autor: Facebook.com

    Když se řekne Olga Lounová (34), nejspíš si vybavíte dlouhé hnědé vlasy plné kudrlinek. S blonďatou barvou zpěvačka experimentovala v roce 2010 a od té doby to díkybohu už znovu nezkusila.

  • Daniela Šinkorová

    Tmavá, nebo blond?
    Autor: Profimedia.cz, Facebook.cz

    K odvážné změně se odhodlala i herečka, zpěvačka a moderátorka Daniela Šinkorová (42). Své havraní vlasy postupně zesvětlovala, až je z ní nyní úplná blondýna. Svou image změnila razantně a přispělo k tomu i to, že se jí podařilo výrazně zhubnout. Nevíme jak vy, ale my se nemůžeme rozhodnout, která barva jí sluší víc!

    Video se připravuje ...
    Daniela Šinkorová zvedá motorky a konečně se něco naučila o módě. • VIDEO: Adam Balažovič

  • Jessica Biel

    Tmavá, nebo blond?
    Autor: Profimedia.cz

    Herečka Jessica Biel (33) si vyzkoušela, jaké je to být blondýnou, v roce 2008 kvůli roli ve filmu Lekce neslušného chování. Barbínovská blond ale není to pravé ořechové, více se nám Jessica líbí v tmavých vlasech! 

  • Cameron Diaz

    Tmavá, nebo blond?
    Autor: Profimedia.cz

    Na co Cameron (43) myslela, když se rozhodla přebarvit svou blonďatou hřívu, která k ní neodmyslitelně patří? Takovéto ztřeštěné nápady měla v roce 2006.

  • Jitka Čvančarová

    Tmavá, nebo blond?
    Autor: Profimedia.cz

    Jitka Čvančarová (37) všem vyrazila dech svou proměnou na začátku roku 2014. Změnu musela podstoupit kvůli roli. Uběhly ale dva měsíce a z Jitky byla opět bruneta, a to znovu kvůli hereckým povinnostem. Jitka přiznala, že jí zesvětlování vlasy poničilo, ale prý se i ve světlejších vlasech cítila dobře.

    Video se připravuje ...
    Petr Čadek: Byli bychom šťastní, kdybychom s Jitkou měli velkou rodinu. • VIDEO: Adam Balažovič

  • Anne Hathaway

    Tmavá, nebo blond?
    Autor: Profimedia.cz

    Anne Hathaway (32) nejdříve dramaticky změnila délku vlasů kvůli roli v Bídnících, ostříhala se úplně nakrátko. A když už byla v těch změnách, proč nezkusit i úplně jinou barvu? Svou zbrusu novou image předvedla na večírku Metropolitního muzea v New Yorku v roce 2013, ale vydržela to jen tři týdny. Poté se opět vrátila ke své hnědé barvě.

  • Dana Morávková

    Tmavá, nebo blond? U Dany rozhodně tmavá!
    Autor: Profimedia.cz

    Oblíbená herečka Dana Morávková (44), kterou můžeme nejčastěji vidět hlavně v seriálu Ordinace v růžové zahradě, si musela nechat zesvětlit své tmavé lokny v roce 2010, kdy nastupovala do tohoto seriálu v roli ředitelky nemocnice Zdeny Tiché. Po čase se ale ke své hnědé barvě vrátila a udělala dobře!

    Video se připravuje ...
    Dana Morávková předčítá v kavárně Bílá Vrána • VIDEO: Gabi Röhrichová

  • Olivia Wilde

    Tmavá, nebo blond?
    Autor: Profimedia.cz

    Přestože je herečka Olivia Wilde (31) přírodní blondýnou, hnědá jí podle nás sluší víc. Vyniknou tak její zelené kočičí oči a celkově ji tato barva zvýrazní. Snímek s blond vlasy je z roku 2012, kdy se obarvila kvůli natáčení filmu Rivalové.

  • Inna Puhajková

    Tmavá, nebo blond?
    Autor: Profimedia.cz

    Moderátorka sportovních zpráv Inna Puhajková (29) si užila svou blonďatou éru v roce 2006, kdy byla ve vztahu s Jaromírem Jágrem. Poté vlasy razantně ztmavila a nyní je opět trochu prosvětluje. Nutno říct, že hnědá Inně prostě sluší víc!

  • Kateřina Brožová

    Tmavá, nebo blond?
    Autor: Profimedia.cz

    Kateřina Brožová (47) také neváhá měnit účes i barvu kvůli pracovním povinnostem. Brunetou se stala v roce 2011 kvůli roli ve filmu Hranaři, ale ani ne po roce se vrátila k blonďaté. Bez svých blond loken to prostě nebyla ona!

    Video se připravuje ...
    Kateřina Brožová se stane novou posilou seriálu Svatby v Benátkách • VIDEO: Adam Balažovič

Autor: luh
Diskuse ke článku
.