Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

8 hvězdných párů: Zralá žena a mladší muž. Kterým to klaplo?

  • 13. září 2015 | 06:00

    Kult mládí, plastické operace, ale často prostě jen geny a šarm mnoha ženám i ve středním věku zajištují zjev neodolatelných krasavic. U nohou jim tak leží i mnohem mladší muži. Komu takový vztah vydržel i přes větší věkový rozdíl? A kdo to neustál?

  • Vendula Svobodová a Josef Pizinger

    Vendulu Svobodovou a jejího manžela dělí věkový rozdíl 16 let.
    Autor: archiv V. Pizingerové

    Vendula Svobodová (43) se 2. září potřetí vdala. Jejím vyvoleným se stal Josef Pizinger (27) a svatba proběhla na zahradě Vendulina domu v Říčanech. V tomto případě tedy šestnáctiletý rozdíl nebyl překážkou a stačí už jen popřát, aby to dvojici stejně klapalo i v budoucnosti! 

  • Hugh Jackman a Deborra-Lee Furness

    Hugh je šťastně ženatý s Deborrou už mnoho let!
    Autor: Profimedia.cz

    Srdce Hugha Jackmana (46) si získala žena starší o třináct let. S australskou herečkou Deborrou-Lee Furness (59) tvoří jeden z nejstabilnějších párů Hollywoodu a své ano si řekli v roce 1996. Mají adoptované dvě děti, Oscara (14) a Avu (9).

  • Sharon Stone a Martin Mica

    Model Martin Mica (27) je o polovinu starší než Sharon Stone (54)
    Autor: profimedia.cz

    Sharon Stone se nechala okouzlit o dvacet sedm let mladším argentinským modelem Martinem Micou v květnu 2012. Ani ne o rok později se ale jejich cesty rozešly. Důvod? Nesdíleli stejné zájmy, a navíc Sharon hodně zaměstnávají její tři synové. V současné době je Sharon sama. 

  • Martin Chodúr a Ivona Selníková

    Martin Chodúr a Ivona Selníková
    Autor: archiv Blesku

    Vítěz Česko-Slovenské SuperStar Martin Chodúr (25) je už pět let ve vztahu s podnikatelkou Ivonou Selníkovou (41). Nikdo dvojici nedával moc šancí vzhledem k věkovému rozdílu, ale chyba lávky. V lednu se má narodit jejich první potomek! 

  • Eva Pilarová a Jan Kolomazník

    Se současným manželem Janem Kolomazníkem.
    Autor: Blesk – Petr Novotny, archiv Evy Pilarové

    Štěstí Evě Pilarové přálo v kariéře, ale v lásce příliš ne. Byla provdaná za Milana Pilara, poté za Jaromíra Mayera, ale její životní láskou se stal až o třináct let mladší tanečník Jan Kolomazník (53). Děti spolu nemají, svého syna Milana má Eva z prvního manželství s Milanem Pilarem. 

  • Ashton Kutcher a Demi Moore

    Se svým třetím manželem Kutcherem, který jí podváděl
    Autor: profimedia.cz

    Ashton poznal Demi, když mu bylo 25 a jí 41. I přes šestnáctiletý rozdíl si ale padli do oka a tvořili pár od roku 2003. Jen o dva roky později se konala tajná svatba. Skřípat to mezi nimi začalo v roce 2011, kdy na povrch vypluly spekulace o údajné Ashtonově nevěře, a v říjnu toho roku podala herečka žádost o rozvod. Nyní je Ashton šťastně ženatý s Milou Kunis (32), se kterou má dcerku Wyatt – a dělí je jen pětiletý věkový rozdíl. 

  • Heidi Klum a Vito Schnabel

    Heidi Klum randí s o 13 let mladším Vitem Schnabelem.
    Autor: Profimedia.cz

    Německá topmodelka se v roce 2014 rozvedla se Sealem a ještě ten rok se dala dohromady s prominentním newyorským obchodníkem s uměním Vito Schnabelem (29). Nikdo vztahu moc nedával, protože o Vitovi se vykládá, že si vybírá starší ženy hlavně ke svému zviditelnění. Ať už je to, jak chce, s Heidi tvoří pár už přes rok a podle fotek jsou pořád zamilovaní jako dvě hrdličky! 

  • Madonna a Guy Ritchie

    Madonna a Guy Ritchie prožívali vášnivou lásku, ale nevydrželo jim to
    Autor: Blesk

    Madonna se provdala za režiséra a scenáristu Guye Ritchieho (46) v roce 2000. Těžko říci, zda za trhliny ve vztahu mohl jedenáctiletý věkový rozdíl, ale k rozvodu došlo v roce 2008. Guy se tento rok v červenci znovu oženil, vzal si modelku Jacqui Ainsley, s níž má už tři děti. Ještě dvě další má z manželství s Madonnou.

Autor: luh
Diskuse ke článku
.