Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jen růžová to může být: Madonna se obarvila!

25. května 2015 | 06:00

I Madonna podlehla nejnovějším vlasovým trendům. Na fotkách se chlubí růžovým ombré! A znovu potvrzuje, že v hudebním showbyznysu se jí nikdo nevyrovná...

Šestapadesátiletá zpěvačka chce pořád něčím překvapovat. Jednou to je neoholené podpaždí, podruhé vášnivá líbačka na pódiu. Tentokrát to je nová barva vlasů, konkrétně růžové ombré. Na svém účtu na Instagramu se už stihla pochlubit třemi fotkami, kde klade důraz hlavně na své růžové konečky.

Ještě začátkem května se na charitativní akci Met Gala procházela s rozpuštěnými vlasy v přirozené blond, ale nejspíš zatoužila po změně jako její některé další kolegyně. Co na to říkáte?

Madonna a její nové růžové vlasy
Autor: instagram.com/madonna

Opět boduje

Madonna znovu slaví úspěch na pěveckém poli a dokazuje, že královnou popu je nazývána oprávněně! Se svým zbrusu novým singlem Ghosttown se už popětačtyřicáté dostala na první příčku v hitparádě Billboard, což z ní činí rekordmanku v celkovém počtu "number jedna" singlů v kariéře. Její poslední album Rebel Heart vyšlo na konci března a hned v prvním týdnu se prodalo přes 100 tisíc kopií. 

Madonna a její nové růžové vlasy
Autor: instagram.com/madonna

Autor: red