Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Moderátorka Kociánová s rodinou: Adoptovanému synovi zachránila dětství

14. května 2015 | 16:47

Na křest knihy Ducháčkovic rodina dorazila moderátorka Martina Kociánová společně s manželem a svým synkem Danielem, kterého adoptovala před sedmi lety a kterému věnují všechnu svou rodičovskou lásku.

Po adopci moderátorka přiznala, že začátky nebyly lehké: „Všichni, kdo mají adoptované děti, nás varovali, že první týdny budou drsné. Je pravda, že jsme s mužem v tu dobu zhubli každý asi o pět kilogramů, ale klepu na vše kolem – žádné drama se nekonalo,“ upřesnila Kociánová. „Máme nejlepší a nejchytřejší dítě. A také je samozřejmě nejkrásnější,“ rozplývala se.

Na křest knihy Ducháčkovic rodina od autorky Sandry Vébrové se dostavila se svými muži. S manželem Tomášem Turečkem a synem Danielem, ze kterého vyrostl kluk jak buk, který ale má stále rád pohádky. „U nás je to pravidlo. Ke knížce si sedneme každý večer. Teď zrovna louskáme příběhy o čarodějích, a až s nimi skončíme, volně navážeme Ducháčkovic rodinou. To bude takový nenásilný přechod,“ s úsměvem vysvětlila Kociánová. Daneček se maminky celou dobu nechtěl pustit a s plachým úsměvem se k ní láskyplně tulil.

Bývalá hvězda televize Prima si synka vzala z kojeneckého ústavu. Tam se určitě každý večer dětem pohádky nečtou. Moderátorka se synem si tak vzájemně dělají radost. Ona má pohádky komu číst a on o ně díky milující mamince nepřijde.  

Dalším hostem křtu byla Hana Maciuchová, která byla společně s Kociánovou kmotrou knihy.

Autor: ver