Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Vendula Svobodová: Nové silikony? Ne, prsa jsem zvedla cvičením!

30. dubna 2015 | 09:45

Od té doby, co Vendula Svobodová (41) začala do společnosti vyrážet bez podprsenky, tak se spekuluje, že navštívila kliniku plastické chirurgie. Zhubla sedm kilo, ale ňadra má pevná jako nikdy předtím.

To, že Vendula Svobodová začala občas nechávat podprsenku doma, většina přičítala jejímu o 15 let mladšímu příteli. "Pepovi se to takhle líbí," shodovalo se okolí. Ale když se na premiéře Fantoma Opery objevila v šedých průsvitných šatech, její pevné trojky se nedaly přehlédnout. Že by jí k dokonalosti pomohl plastický chirurg?

"V žádném případě nemám silikony. Jak jsem zhubla sedm kilo, tak jsem musela začít víc cvičit a posilovat prsní svalstvo. Všem ženám doporučuji, prsa se sama zvednou," řekla Blesku Svobodová. Hubená je jako lunt, ale ňadra má po dvou porodech skutečně výstavní.

Vendula se zapojila do akce Pekáč buchet 2015. To spočívá v tom, že lidé, kteří přijmou výzvu, musí tři měsíce pracovat na svých břišních svalech. "Makám ve fitku, cvičím na body balancu, piji proteinové nápoje, nepiji alkohol a už je to trochu vidět. Můj Pepa už pekáč na břiše dávno má," pochlubila se ředitelka nadačního fondu Kapka Naděje, který i letos 17. červnu má charitativní koncert.

Autor: lara