Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Slavní rozsévači: Levobočky má i Jude Law, Hugh Grant a Schwarzenegger

  • Zálety nenapravitelných sukničkářů někdy nezůstanou bez následků.
    28. července 2014 | 06:00

    Jsou bohatí, slavní a stále "při chuti"... Obvykle jim proto nestačí jedna sexuální partnerka. Povyražení tak hledají ještě bokem. Tyhle milostné aférky ale často nezůstanou bez následků. Kterým celebritám po světě běhají nemanželské děti?

  • Eddie Murphy (53)

    Eddie Murphy
    Autor: AFP
    Americký herec, kterého kterého znáte například z filmů Policajt z Beverly Hills, Dr. Dolittle nebo Strašidelný dům, má s půvabnou modelku Nicole Mitchell pět dětí. Před pěti lety ale na svět přišla Angel Iris, nemanželská dcera, kterou počal s bývalou milenkou Spice Girl Melanie Brown. Murphy nejdříve odmítal, že by malá Angel byla jeho biologická dcera. Názor změnil až ve chvíli, kdy její matka, zpěvačka Mel B, trvala na tom, že se musí provést test DNA, který by otcovství potvrdil. Teď na ní sice měsíčně posílá alimenty, jinak s ní ale nechce mít kvůli matce, která na něj prý ušila boudu, nic společného. "Vztah s Melanií byl jeden velký omyl, který ještě ke všemu skončil tragicky. Proboha, vždyť jsme spali jenom třikrát. Přisahala mi, že bere antikoncepci. Nemohl jsem tušit, že se mnou spí jenom proto, aby měla moje dítě a vytřískala ze mě miliony," prozradil herec v rozhovoru pro magazín National Enquirer.
  • Chuck Norris (74)

    Chuck Norris
    Autor: ČTK
    Známý americký akční herec, mistr bojových umění a mediální osobnost s čerokíjskými a irskými kořeny je podruhé ženatý a má pět dětí. Pikantní je, že jeho druhý nejstarší potomek, dcera Dina (49), pochází z nemanželského vztahu. Do svých 26 let se s otcem neviděla a tom, kdo ji zplodil, se dozvěděla až v šestnácti letech.
  • Arnold Schwarzenegger (66)

    Arnold Schwarzenegger
    Autor: ČTK, EPA, Reuters
    Bývalý guvernér a akční hrdina kvůli své aférce s hospodyní málem přišel o rodinu. Poměr s Mildred Baenou měl v roce 1996, když byla jeho žena s rodinou pryč a on v té době natáčel film Batman a Robin. Přestože otcovství ze začátku zapíral, čím byl Joseph starší, stále víc byl svému otci podobný.     Pravdu o nemanželském synovi Josephovi manželce prozradil den po odchodu z funkce kalifornského guvernéra, když se manželé rozhodli jít do poradny. "Když jsme si sedli, terapeut se ke mně otočil a řekl: Maria chtěla přijít a zeptat se na dítě, jestli máte dítě s hospodyní Mildred. Řekl jsem terapeutovi: Je to pravda, byl to můj úlet," přiznává Schwarzenegger v knize Total Recall: My Unbelievably True Life Story. Manželce prý chtěl říct pravdu mockrát, ale pokaždé si to rozmyslel. "Místo toho, abych udělal správnou věc, pořád jsem odsouval pravdu do hlubokých zákoutí vědomí, zamkl ji tam, abych nad tím nepřemýšlel každý den," svěřil se.
  • Steven Tyler (56)

    ZSteven Tyler
    Autor: Profimedia.cz
    Zpěvák a frontman populární skupiny Aerosmith není také žádné neviňátko. Časté nevěry drsného rockera zničily i jeho první manželství. Z druhého pak má dceru a syna. A z jednoho takového románku s playmate Bebe Buell vzešla i známá herečka Liv Tyler. Ta se to, že jejím biologickým otcem je zpěvák Steven Tyler, dozvěděla až jako osmiletá. V době jejího zplození měli její otec i máma jiné oficiální partney a kráska přišla na svět jako Liv Rundgren.
  • Jude Law (41)


    Jude Law
    Autor: Profimedia.cz
    "Ženy milují mizery, proto jsem tak oblíbený,"
    tvrdí o sobě sebevědomý herec, který byl vyhlášen nejvíc sexy mužem roku 2004 a dvakrát byl nominován na Oscara. A mizera to opravdu je! Otec čtyř dětí má tři s bývalou manželkou (jedno z nich ho přistihlo při sexu s chůvou a všechno prasklo) a dalšího levobočka s náhodnou známostí, kterou byla novozélandská modelka Samantha Burke. Nemanželskou dceru Sophii může Law vídat pouze dvakrát do roka. A to jen za předpokladu, že bude pravidelně platit soudem stanovené výživné.
  • Hugh Grant (53)

    Hugh Grant
    Autor: shutterstock
    Herec neumí své pudy udržet na uzdě. V roce 2012 prožil románek se švédskou televizní producentkou Annou Elisabeth Eberstein, který nezůstal bez následků. Hugh se totiž díky němu stal potřetí otcem. A aby pikantností nebylo málo, syn, kterého zplodil s Annou Elisabet, se narodil v září 2012, tedy jen tři měsíce před narozením jeho "druhého" dítěte, syna Felixe, kterého porodila jeho čínská přítelkyně, herečka Tinglan Hong. Grant má se svoji přítelkyní Tinglan nejen již zmiňovaného Felixe, ale i dceru Tabithu, která se narodila v roce 2011.
  • Eric Clapton (69)

    Eric Clapton
    Autor: ČTK
    Britský zpěvák a kytarista měl v době, kdy byl ženatý s modelkou Pattie Boyd, i krátký románek s Yvonne Kelly. A ten na rozdíl od všech jeho dalších četných nevěr nezůstal bez následků. Mají spolu dceru Ruth, k níž se muzikant přihlásil v jejích sedmi letech.
  • Tom Jones (74)

    Toma Jonese velmi mrtí, že musel zrušit koncert
    Autor: Reuters
    A pěkné kvítko je i další populární britský zpěvák. Ten měl v roce 1987 krátký vztah s modelkou Katherine Berker, která mu již po jejich rozchodu porodila syna. Jones sice platil na dítě výživné, ale za Jonathanem nikdy nezašel.
  • Karel Roden (52)

    Karel Roden oplývá zvláštním vnitřním kouzlem
    Autor: profimedia.cz
    Nadaný český herec, který jako jediný uspěl i v zahraniční produkci, si na stará kolena také pořídil miminko. A i on s někým jiným, než svojí právoplatnou partnerkou. Říká se ale, že to bylo s jejím požehnáním. Se zubařkou Laurou Janáčkovou tak má dceru Sofinku. "Karel s Janou pracovali na miminku přes deset let. Bohužel marně. On velmi stojí o po­krev­ního dědice, ale prostě jim to nešlo. Laura je jejich velmi dobrou kamarádkou a Karel je skutečně otcem její dcery. S Janáčkovou ale přesto nikdy nespal! Není to žádný příběh o milence, kterou vzala nevěrníkova žena na milost, protože tohle se vyřešilo umělým oplodněním," prozradil zdroj z blízkého okolí partnerů.
  • Jiří Menzel (76)

    989062:gallery:true:trueA levobočka má i náš oskarový režisér. Ten se k tomu, že má nemanželského syna, přiznal až loni na konci roku. S Rudou se Menzel poprvé setkal před osmi lety. "Po mnoha letech jsem zjistil, že je to můj syn. S jeho maminkou jsem kdysi prožil hezkou chvilku," svěřil se režisér. K synovi si postupně budoval vztah, který právě loni uzrál natolik, že se jím Menzel neváhal konečně pochlubit.

Klíčová slova:  vip, ze života hvězd, dítě, levobočci
Diskuse ke článku
.