Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Chlípní starci a mladičké krásky: Bizarní páry, které od sebe dělí desetiletí

  • I když by věkově mohly být jejich vnučkami, jde o milenky. Láska si zkrátka nevybírá.
    8. července 2014 | 06:00

    Říká se, že věk je jen číslo a každý je tak starý, jak se cítí. Spousta celebrit je toho důkazem. Ačkoli mnoho lidí považuje vztahy s obrovskými věkovými rozdíly za nesmyslné, mnoho slavných si s tím těžkou hlavu nedělá. Podívejte se, kteří muži si pořídili milenku, který by mohla být jejich vnučkou či dcerou.

  • Sir Ben Kingsley (70) a Daniela Lavender (39)

    Ben Kingsley s manželkou
    Autor: Reuters, ČTK
    Sir Ben Kingsley je jedním z největších herců naší doby. Za svoji dlouhou životností kariéru získal bezpočet ocenění včetně Oscara, BAFTA, dvou Zlatých glóbů a ceny Screen Actors Guild Awards.

    Byl čtyřikrát ženatý a má čtyři děti. Svoji současnou manželku, o jedenatřicet let mladší brazilskou herečku Danielu Lavender, si vzal v roce 2007 v Oxfordshire. Z obrovského věkového rozdílu si Kingsley těžkou hlavu nedělá.

    "Je to dokonale vyvážený vztah, který stejně jako váhy, má sem tam výkyvy," řekl.

    A jeho krásná mladá žena s ním souhlasí. "Sexuální chemie mezi námi je opravdu aktivní. Ben mě velmi přitahoval od okamžiku, kdy jsme se potkali. Nechci žít s Benem Kingsleyem z doby před 10 lety. Miluju ho takového, jaký je."

  • Woody Allen (78) a Soon-Yi (40)

    Woody založil novou rodinu s Soon-Yi
    Autor: Profimedia.cz
    Světoznámý americký filmový režisér, scenárista, spisovatel, dramatik, amatérský klarinetista, herec a komik a čtyřnásobný držitel Oscara byl ženatý celkem čtyřikrát.

    Naposledy šel k oltáři s o osmatřicet let mladší adoptivní dcerou, kterou vychovával společně se svojí bývalou ženou, herečkou Miou Farrow.

    Skandální vztah s mladičkou Soon-Yi legalizoval Allen v roce 1997. Jejich dlouholeté šťastné manželství ale dostalo trhlinu, když byl Allen obviněn svojí další dcerou z toho, že ji v dětství znásilnil. Na denním pořádku jsou prý ošklivé hádky, útoky a slzy.

    "Soon-Yi pořád zuří," říká člověk z nejbližšího okolí známého režiséra. "Vadí jí, že se chce Woody bránit soudně, aby se obhájil. Pořád se spolu o tom dohadují a realita je taková, že je to obrátilo proti sobě," vysvětlil. Woody ale prý dělá vše, aby si ženu usmířil. "Utrácí peníze, vykupuje doslova celé obchody," dodává zdroj.

  • Larry King (80) and Shawn King (54)

    Larry a Shawn byli manelé necelých třináct let. K rozvodu je dohnal Larryho poměr se Shawninou mladší sestrou.
    Autor: EPA
    Jak určitě víte, Larry King je slavná televizní a rozhlasová osobnost. Od roku 1985 do roku 2010 měl svoji vlastní světoznámou show na CNN.

    Byl osmkrát ženatý se sedmi žen. Má celkem osm dětí. Svoji sedmou manželkou Shawn, s níž má dvě děti, Chance Armstronga a Cannona Edwarda, si vzal v roce 1997 v nemocničním pokoji v Los Angeles. Svatba se konala tři dny operací, kterou musel podstoupit.

    Věkový rozdíl mezi nimi byl 26 roků. A zdá se, že to Kingovi nijak zvlášť nevadí. V roce 2010 dokonce veřejně vtipkoval o jejich věkovém rozdílu. "Vím, co si myslíte. Když se lidé dívají na Shawn a mě, první věc, které si všimnou, je náš věkový rozdíl. Ale já jsem tady, a zatím neumírám."

    Pár se v roce 2010 na krátkou dobu rozešel. Konkrétně proto, že měl King poměr s Shawninou mladší sestra Shannon. I když Shawn požádala o rozvod, nakonec k němu nedošlo. Místo toho šli navštívit manželského poradce.

    V rozhovoru pak Larry vysvětlil: "Bylo to drsné, ale nám se to podařilo překonat. Možná měl s našimi problémy co do činění náš věkový rozdíl... Kdo ví... Nejsem expert na manželství."

    A Shawn s manželem souhlasila. "Jak čas ubíhal, navzájem jsme se poznávali. V některých ohledech jsme bohužel polární protiklady. Ale také máme hodně společného. Lhala bych, kdybych řekla, že věkový rozdíl na to neměl vliv. Vždyť Larry je téměř třicet let starší než já."

  • Morgan Freeman (77) a E'Dena Hines (29)

    Morgan Freeman s vnučkou, se kterou pravděpodobně měl poměr
    Autor: Profimedia.cz
    Známý
    americký herec, který získal Oscara za nejlepší vedlejší roli ve filmu "Million Dollar Baby", vyhrál Zlatý glóbus a cenu Screen Actors Guild Award, byl ženatý dvakrát.

    Během několika posledních let se ale začaly šířit zvěsti, že Freeman randí se svojí vnučkou E'Denou Hines. Věkový rozdíl mezi nimi je 47 roků! Ačkoli nejsou pokrevně spřízněni, zprávy o jejich vztahu vyvolaly skandál. Objevily se dokonce zprávy o manželství, které spolu měli uzavřít.

    Freeman ale prohlásil, že zvěsti o jejich vztahu jsou zcela absurdní. Zbytečně se ale neříká, že "na každém šprochu, pravdy trochu".

  • Al Pacino (74) a Lucila Sola (35)

    V současné době je přítelkyní Al Pacina argentinská herečka Lucila Sola (31)
    Autor: profimedia.cz, ČTK
    Slavný
    filmový gangster je určitě jedním z největších žijících herců všech dob. Byl sedmkrát nominován na Oscara, než konečně zlatou sošku získal. Bylo to za nejlepší mužský herecký výkon ve filmu "Vůně ženy". Kromě toho je také úspěšným divadelním hercem a debutoval jako režisér.

    I když je Pacino otcem tří dětí, nikdy nebyl ženatý. Pochází totiž z nestabilního domova, manželství jeho rodičů selhalo a on měl vždycky obavy z toho samého. I přes nepříliš šťastný rodinný život ale teď Pacino vypadá šťastnější než kdy jindy.

    V současné době chodí s argentinskou herečkou Lucilou Sola, která je o 40 let mladší než on. I přes obrovský věkový rozdíl mezi nimi ale Pacino řekl tisku, že je závislý na její lásce, a že mu dala všechno, co kdy u ženy hledal.

  • Clint Eastwood (84) a Dina Ruiz-Eastwood (48)

    Nyní však bude se svou manželkou i potomky hlavní hvězdou připravované reality show
    Autor: Profimedia.cz
    J
    eden z největších herců a režisérů naší doby proslul jako "Muž beze jména" v sérii spaghetti westernů italského režiséra Sergia Leoneho ze 60. let 20. století. Na svém kontě má Oscary za nejlepší režii a jako producent nejlepší kvalitu obrazu za filmy "Nesmiřitelní" a "Million Dollar Baby". A za roli v těchto filmech byl nominován na nejlepšího herce.

    Není tedy divu, že Eastwood měl poměr s bezpočtem slavných žen a byl dvakrát ženatý. S různými partnerkami 7 dětí. Jeho druhá manželka byla o 35 roků mladší než on.

    "Konečně jsem našel někoho, kdo mi umožnil, že se cítím úplně v pohodě," prohlásil Clint před několika lety. "Je to prostě hezký pocit, když sedíte na své pohovce, v ruce máte drink, a když se podíváte kolem sebe, vidíte svou ženu a dceru. je to tak nádherný pocit. Čekal jsem opravdu dlouho, než jsem tohle zažil."

    Bohužel, po 17 letech manželství, se pár rozhodl jít od sebe. Dina požádala o rozvod v říjnu 2013.

  • Robert Duvall (83) a Luciana Pedraza (42)

    2023437:gallery:true:trueTřiaosmdesátiletý herec, který byl během své dlouhé životností kariéry šestkrát nominován na Oscara a jednoho za nejlepší herecký výkon v hlavní roli ve filmu Tender Mercieszískal, obdržel BAFTA, dvě ceny Emmy a čtyři Golden Globe Awards, byl ženatý čtyřikrát.

    Jeho současná manželka je Luciana Pedraza, vnučka argentinského pilota Susana Ferrari Billinghursta. Zajímavé je, že oba se narodili 5. ledna. Nicméně, věkový rozdíl mezi nimi je 41 roků!

    "Věkový rozdíl nám nikdy nečinil problémy. Všude chodíme spolu a všechno děláme společně. Jako bychom se znali odjakživa," tvrdí Duvall, kterému prý jeho krásná mladá manželka pomáhá cítit se mladě a silně.

  • Rupert Murdoch (83) a Wendi Deng (45)

    Třetí manželka Ruperta Murdocha Wendi Deng se o přátelství expremiéra Blaira a miliardáře Murdocha prořekla v rozhovoru pro Vogue.
    Autor: Profimedia.cz
    Obchodní magnát, který
    je zakladatelem a generálním ředitelem společnosti News Corporation, globální mediální společnosti a jejích nástupců News Corp a 21. Century Fox, byl ženatý třikrát.

    Se svými ženami má celkem pět dětí. S poslední manželkou Wendi Dang, která byla o sedmatřicet let mladší, děti dvě. Vzali tři týdny po Murdochově rozvodu s druhou ženou Annou. Svatební obřad se konal na Murdochově jachtě v přístavu v New Yorku.

    V červnu 2013 ale Rupert podal žádost o rozvod, jako důvod uvedl "neslučitelné rozdíly".

  • George Lucas (70) a Mellody Hobson (45)


    George Lucas a Mellody Hobson
    Autor: ČTK
    Otec nezapomenutelných "
    Star Wars" a tvůrce Indiana Jonese, který je jedním z nejlepších filmových režisérů naší doby a také jedním z nejbohatších mužů planety, během své kariéry získal čtyři nominace na Oscara.

    S americkou podnikatelkou Mellody Hobson se v roce 2006 setkal na obchodní konferenci. Ještě v tom roce spolu začali chodit. Jak Hobson prohlásila v jednom z rozhovorů, jejich vztah je prý úspěšný, protože jsou si oba dobře vědomi velkého věkového rozdíl mezi nimi. Ten činí pětadvacet let.

    V roce 2013 ji Lucas požádal o ruku a svatba se konala 22. června 2013 na Lucasově ranči Skywalker Ranch. Svojí lásku zpečetili i potomkem. Jejich biologická dcera Everest se narodila díky náhradní matce v srpnu 2013.

  • Michael Douglas (67) a Catherine Zeta-Jones (44)

    Michael Douglas se ženou Catherine jsou šťastný pár
    Autor: ČTK, Reuters
    Úspěšný americký herec, režisér a producent strávil po boku své o čtvrt století mladší ženy, herečky Catherine Zeta Jones, třináct let. Mají spolu dvě děti, dceru Carys a syna Dylana.

    Pár se poprvé setkal na festivalu v roce 1998, americký herec si prý tehdy ženu původem z Walesu získal svou větou: "Chci být otcem vašich dětí." Později k tomu řekl: "Nikdy dřív jsem podobnou větu nepoužil. Nevím, jestli jsem kdy byl na prvním rande tak opilý. Zároveň jsem ale zaslechl, že má ráda starší muže, a to mi dodalo odvahy ji oslovit."

    Vzali se o dva roky později. Prožili spolu mnoho krásných chvil, ale i těžké roky. Bok po boku překonali mnohá zdravotní úskalí. On rakovinu jazyka, ona vážnou bipolární poruchu. Zdálo se, že všechno zlé jejich vztah jen posílilo. Nakonec však bohužel Douglas neustálé změny nálad své ženy nevydržel. Odstěhoval se od ní a nyní žijí odděleně.

Klíčová slova:  vip, starci, věkový rozdíl, ze života hvězd
Diskuse ke článku
.