Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Bizarní nákupy celebrit: Dinosauří lebka, legíny ze zlata i křišťálová vana

  • Neuvěříte, za co jsou schopni utratit milióny...
    10. června 2014 | 06:00

    Desítky miliónů za vanu, komiksy, nebo třeba "jen" pár miliónů za lebku prehistorického ještěra. Mohou si koupit všechno, co chtějí. Nijak se neomezují. Vysoké honoráře dokáží roztočit ve vteřině. Neuvěříte, za co všechno jsou hvězdy ochotné své peníze utratit...

  • Lady Gaga

    Lady Gaga
    Autor: profimedia.cz
    Excentrická zpěvačka, která je přesvědčena o tom, že je reinkarnací své zemřelé tety, má obrovskou hrůzu z duchů. Proto když jede na turné, musí její hotelový pokoj, šatnu i pódium, důkladně prozkoumat tým "krotitelů duchů", tedy odborníků na paranormální jevy.

    Tím ale její posedlost nekončí. Před časem si totiž zakoupila přístroj, který údajně prostřednictvím elektromagnetického pole detekuje nehmotné bytosti. Zaplatila za něj v přepočtu "pouhých" 850 000 korun. "Lady Gaga věří v paranormální jevy a v žádném případě nehodlá na cestách nic riskovat. Chce se všemi dostupnými prostředky chránit před duchy," prozradil zdroj z blízkosti zpěvačky.

  • Nicolas Cage

    Nicolas Cage
    Autor: ČTK, profimedia.cz, Reuters, EPA
    Tenhle herec uměl své honoráře "roztáčet" ve velkém. Více než milion dolarů například investoval do svých milovaných komiksů. Skoro 300 000 dolarů, v přepočtu okolo 6 miliónů, pak zaplatil za lebku dinosaura, o kterou se v aukci přetahoval s Leonardem DiCapriem. A velkoryse utrácel i za "maličkosti", jako je soukromý tryskáč, dvě luxusní jachty, tři hrady, dva ostrovy na Bahamách, dvanáct domů nebo flotila asi 50 aut. Teď už mu ale zbyly jen dluhy a oči pro pláč.
  • Beyoncé Knowles

    Beyoncé
    Autor: profimedia.cz
    Legíny má ve svém šatníku zřejmě každá z nás. Asi nikdo za ně ale nezaplatil víc než pár stovek. Popová zpěvačka Beyoncé si ale v roce 2007 na předávání cen BET pořídila legíny Balenciaga pokryté ryzím zlatem. V nich byla skutečně nepřehlédnutelná. Tahle "sranda" jí ale vyšla v přepočtu na téměř dva milióny korun. 
  • Charlie Sheen

    Charlie Sheen má slabost pro dámy.
    Autor: profimedia.cz
    Tenhle bouřlivák většinou všechny své finance utratil za drogy, alkohol a prostitutky. Ale i on má na svém kontě jeden naprosto šílený nákup. Pořídil si totiž stolní fotbálek. Na tom by ještě nebylo nic divného, kdyby ovšem místo figurek fotbalistů do míče nečutaly panenky Barbie. Atypická hračka ho vyšla v přepočtu na půl miliónu korun. Charlie má zkrátka zřejmě pro ženy slabost. A to i pro ty plastové.
  • Justin Bieber

    Justin je idol mladých dívek
    Autor: profimedia.cz
    Idol náctiletých dívek o sebe a svůj vzhled hodně dbá. A potrpí si i na dokonale upraveném účesu. O jeho "bíbří" styl se proto stará vlasová stylistka Vanessa Price. Ta si za každou úpravu střihu inkasuje údajně 750 dolarů, což je v přepočtu kolem 15 000 korun.
  • Tamara Ecclestone

    I takové fotky nabídne květnové číslo s Tamarou Ecclestone
    Autor: playboy.de
    Britsko-chorvatská hvězdička je na luxus zvyklá. Není divu. Může si to dovolit. Je totiž dcerou bosse F1. Někdy ale se svými nákupy zachází do extrémů. Například když za vanu utratila v přepočtu neuvěřitelných 30 miliónů dolarů. říkáte si, že to není možné? Bohužel je! Nechala si ji totiž vyrobit z jediného kusu křišťálu z amazonského deštného pralesa.
  • Daniel Radcliff

    Malý Harry zmužněl!
    Autor: profimedia.cz
    Filmový Harry Potter měl kouzelnou hůlku. Daniel musí za všechno zaplatit tvrdě vydělanými penězi. Když mu bylo v roce 2007 osmnáct let a získal plnou moc nad správou svých financí, prohlásil: "Nebudu utrácet za nic extravagantního. Věci, které si rád kupuju, mají hodnotu deseti dolarů, knihy, cédéčka a DVD."

    Skromnost mu ale dlouho nevydržela. Už o půl roku později si k Vánocům nadělil luxusní apartmán v přepočtu za téměř 80 miliónů korun. A za pohodlnou matraci do postele utratil více než 300 tisíc.

Klíčová slova:  vip, nákupy
Diskuse ke článku
.