Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Exhibicionistka Kate: Na momentkách á la Marylin odhaluje vše!

  • Fotogalerie

    3 fotografie

    31. května 2014 | 06:00

    Nádherně zaoblený zadeček, dokonalá stehna. Vévodkyně Kate se rozhodně nemá za co stydět. Možná právě proto si ze svých královských faux pas příliš těžkou hlavu nedělá. A třeba je dokonce tak trochu exhibicionistka, která si momenty se zvednutou sukní užívá. Všichni kolem tedy rozhodně ano!

  • duben 2014 - Nový Zéland

    Teď je už jasné, proč královna Alžběta zákazal Kate nosit krátké sukně! Protože pod nimi nic nenosí!
    Autor: Profimedia.cz, AFP, ČTK
    Tahle fotka je zatím poslední ze série Katiných momentek á la Marilyn Monroe. Původně měla zůstat očím veřejnosti navždycky skryta. Pořízena byla už v polovině dubna během třítýdenní cesty královské páru po Austrálii a Novém Zélandu. Až nyní ji však její autorka, amatérská fotografka Diane Morel mezi snímky našla.

    "Nafotila jsem už stovky fotek královského páru. Když jsem zjistila, co se mi nechtěně podařilo vyfotit, byla jsem v šoku," nechala se slyšet autorka snímku, která se rozhodla, že výtěžek z prodeje této fotografie dá na dobročinné účely.

    Skandální fotka ale nazdvihla ze židle královnu Alžbětu II., která nemá pro takovéhle "nehody" pochopení. A tato už byla onou pověstnou poslední kapkou. Manželce svého vnuka proto zakázala nosit krátké sukně. A navíc jí přidělila svého osobního stylistu Angela Kellyho, který se o elegantní a střídmý styl královny stará už dvacet let.

  • duben 2014 - Nový Zéland

    William a Kate vzali malého prince George na první oficiální zahraniční cestu
    Autor: Profimedia.cz
    Bez kulturní vložky se neobešel už přílet na Nový Zéland. Počasí královskému triu bohužel příliš nepřálo. Hned po vystoupení z letadla museli bojovat s deštěm a silný větrem. Ten překvapil především Kate.

    Nazdvihl totiž její nádherný dvouřadý červený plášť od návrhářky Catherine Walker, kterou měla ráda i Williamova matka, princezna Diana. A krásná vévodkyně tak všem ukázala své dokonalé nohy.

  • listopad 2013 - Anglie, Londýn

    Kate má na faux pas se zdvihnutou sukní štěstí.
    Autor: profimedia.cz, ČTK, Reuters, EPA
    Na vítr doplatila Kate i v Londýně, kde se účastnila jedné z charitativních akcí. při přebírání květiny od malé holčičky zafoukal tak silně, že všem odhalil její štíhlá stehna i pozadí.
  • květen 2013 - Anglie

    Kate má na faux pas se zdvihnutou sukní štěstí.
    Autor: profimedia.cz, ČTK, Reuters, EPA
    A s větrem bohužel musela bojovat i jako těhotná na svatbě kamaráda a rodinného přítele Williama Van Cutsema. Tentokrát jí zradily bílé šaty s černými puntíky ve stylu "polka dot".
  • září 2012 - Austrálie

    1999873:gallery:true:trueAni na australské letišti nezůstala Kate rozmarů přírody ušetřena. Měla co dělat, aby lem svých květovaných šatů udržela dole, zatímco vedla důležitou politickou konverzaci.


  • červenec 2011 - Kanada

    Kate má na faux pas se zdvihnutou sukní štěstí.
    Autor: profimedia.cz, ČTK, Reuters, EPA
    Podobná věc se jí stala také v roce 2011, zatímco mluvila s vojáky, po příletu na letiště Calgary v Yellowknife v Kanadě. Vzdušné žluté šaty návrhářky Jenny Packham neměly ani tu nejmenší šanci silnému větru odolat.

Diskuse ke článku
.