Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Starší, než ve skutečnosti!? Celebrity, které vypadají příšerně

  • Zpěvačka Courtney Love a herečka Melanie Griffith patří k těm, které vypadají starší, než ve skutečnosti jsou.
    7. dubna 2014 | 06:00

    Strhané rysy, tělo zničené konzumací drog i alkoholu, obličeje rozpíchané aplikacemi botulotoxinu. I když byly kdysi slavní a krásní, dnes vypadají mnohem starší, než kolik jim ve skutečnosti je. Uhodnete jejich skutečný věk?

  • Melanie Griffith (56)

    Melanie Griffith by v 54 letech měla stárnout s grácií
    Autor: Profimedia.cz
    Herečka a manželka Antonia Banderase kdysi bývala opravdu krásná žena. Pamatovat si ji budete například z filmů Podnikavá dívka, Lolita nebo třeba Znásilnění, za který si dokonce odneska Zlatý glób. Ještě víc než role ve filmech ji ale proslavil nezřízený život plný alkoholu a drog, následné pobyty v léčebně a plastiky, díky nimž chtěla zůstat navždy mladá. Docílila bohužel pravého opaku.

  • Teri Hatcher (49)

    Nenamalovaná Teri Hatcher - pytle pod očima, bledá a s vráskami
    Autor: Profimedia.cz
    Zoufalka Teri Hatcher bojuje se stářím jak se dá. Především ale s pomocí plastického chirurga. I když ona sama stále urputně tvrdí, že nepodstoupila jediný zákrok. Jenže její obličej připomíná masku, kterou zdobí zamrznutý nepřirozený úsměv.
  • Lindsay Lohan (27)

    Lindsay Lohan
    Autor: profimedia.cz
    Americká herečka, popová zpěvačka a bývalá modelka byla dlouho považována za jednu z nejžhavějších a nadějných krásek v Hollywoodu,
    ale rodinné problémy a divoká osobnost všechno změnily. Od roku 2005 se z princezny od Disneyho dokázala rychle proměnit v naprostou trosku. Začala kouřit, pít alkohol a brát drogy, což vedlo k několika pobytům v léčebnách a úplnému vykolejení její kariéry. I když je Lohan nyní jen sedmadvacet let, vypadá jako pětatřicetiletá.
  • Janice Dickinson (59)

    Janice Dickinson přerostly dluhy přes hlavu. Část z nich je za plastiky.
    Autor: Profimedia.cz
    Je odbornicí přes modeling, módu a krásu, což je při pohledu na ní tak trochu ironické. Když jí bylo dvacet let, proslavila se Dickinson v Evropě a ve Spojených státech jako modelka. Kvůli své práci i permanentnímu stresu se u ní vyvinula porucha příjmu potravy a Janice se navíc často začala uchylovat k alkoholu. Všechno to způsobilo, že vypadala podstatně starší, než ve skutečnosti byla. Rozhodla se proto obrátit se na plastickou chirurgii. Podstoupila například plastiku břicha, zvětšení prsou, v obličeji má kolagenové implantáty, pravidelně si nechává píchat botox. Téměř všechny části jejího těla jsou "falešné", za plastiky už utratila více než 100 000 dolarů!
  • Courtney Love (49)

    Courtney Love chce navždy zůstat mladou rokerkou.
    Autor: profimedia.cz
    Z rockové muzikantky, herečky a vdovy po frontmanovi skupiny Nirvana, Kurtu Cobainovi, je živoucí troska, která je spíš pro pláč, než pro smích. Škody, které na ní napáchaly drogy a alkohol, se pokusila napravit plastikami. Bohužel neúspěšně.
  • Ellen Barkin (59)

    Ellen Barkin
    Autor: profimedia.cz
    Znát ji můžete například z filmu Dannyho parťáci 3. Na svém kontě má ale desítky úspěšných rolí. Mezi její filmové partnery se zařadily takové hollywoodské hvězdy jako třeba Al Pacino, Mickey Rourke, Jack Nicholson nebo třeba Robert De Niro. Její kdysi zářivý vzhled se však během posledních deseti let prudce zhoršil. Gravitace si začala vybírat svou daň. A Barkin se rozhodle jít cestou plastické chirurgie. Nechala si udělat face lift, voperovat prsní implantáty. S přírodou se ale bojovat nedá!

Klíčová slova:  vip, stárnou, vzhled
Diskuse ke článku
.