Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Proč si slavné ženy hrají na lesbičky? Kvůli slávě a penězům!

  • V roce 2005 se Madonna a Britney Spears začaly líbat na pódiu.
    12. března 2014 | 06:00

    Jak je možné, že se slavné ženy čím dál častěji líbají na veřejnosti? Znamená to, že zjistily svou skutečnou orientaci nebo se jen snaží připoutat pozornost? Podle psychologů je to jen velice chytrý tah na branku, díky kterému zvýší svou popularitu a hlavně příjem peněz.

  • Cara Delevingne (21) a Michelle Rodriguez (35)

    Modelka s ďáblem v těle ještě před časem randila se zpěvákem kapely One Direction, Harry Stylesem. A dnes? Tvoří údajně milenecký pár s o téměř 15 let starší herečkou Michelle Rodriguez. Po té poměrně dlouho, jak se říká, neštěkl ani pes, takže se jí současná publicita náramně hodí.

    Ani jedna z nich si ovšem neuvědomuje, že mají po celém světě spoustu malých fanynek, které může jejich střídavá orientace velmi zmást.

    Slavné ženy se líbají
    Autor: reprofoto
  • Cara Delevingne (21) a Sienna Miller (32)

    Ještě předtím, než si Cara našla milenku Michelle, nevynechala žádnou příležitost, kdy mohla políbit jinou ženu. Například s vdanou herečkou Siennou Miller si "líbačku" střihla hned několikrát. A samozřejmě to nezapomněla zdokumentovat.

    Tyto promyšlené tahy slavných žen mohou kromě dětí ublížit i opravdovým lesbičkám. Které se mohou divit, proč je také neobdivují muži po celém světě, když se zrovna líbají se svou partnerkou.

    Slavné ženy se líbají
    Autor: profimedia.cz
  • Miley Cyrus (21) a Katy Perry (29)

    Pozadu nezůstala ani milovnice provokace, Miley Cyrus, která se na koncertním turné pokusila líbat svou pěveckou kolegyni Katy Perry. Té se to ovšem příliš nezamlouvalo a s Miley moc nespolupracovala. Později si neodpustila poznámku: "Jen bůh ví, kde všude už ten jazyk byl." Takže přesto, že Katy Perry nazpívala song I kiss the girl (Políbila jsem dívku), se raději líbá s muži.

    ...
    Autor: profimedia.cz
  • Shakira (37) a Rihanna (26)

    Lesbickému trendu propadla i zpěvačka Shakira, která se rozhodla natočit hit s barbadoskou dračicí Rihannou. Ve videoklipu vlezly společně do postele a naznačovaly lesbické hrátky.  Obě totiž moc dobře vědí, že videoklipy se sexuálním podtextem sklízí úspěch bez ohledu na kvalitu samotné písničky.

    Líbání sice vynechaly, ale i tak byl klip těsně před hranicí.

  • Madonna (54) a Britney Spears (32)

    Celý tento blázinec pravděpodobně před pár lety odstartovala popová královna Madonna, která si během vystoupení na předávání cen MTV střihla vášnivou líbačku s Britney Spears. Během zpívání songu Like a virgin (Jako panna) se do sebe zakously tak, že celý sál zkoprněl.

    Madonna ví, jak zaujmout fanoušky, a proto se do líbací scény na pódiu pustila ještě jednou., tenrokrát se zpěvačkou Rihannou.

    V roce 2005 se Madonna a Britney Spears začaly líbat na pódiu.
    Autor: Profimedia.cz, EPA, Reuters, SCAN

Diskuse ke článku
.