Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Houpací kůň za 8 milionů: Nejdražší dětské pokoje celebrit!

  • Beyonce s dcerou Blue Ivy
    6. března 2014 | 06:00

    Luxus nebo kýč? Supermodelka Heidi Klum, herečka Gwyneth Paltrow nebo manželský pár Beyoncé a Jay-Z , ti všichni tyto chtějí dopřát svým dětem ten největší luxus a pokoj snů. Překračují hranice?

  • Beyoncé a Jay-Z


    Skvělé americké zpěvačce Beyoncé a raperovi Jay-Z  se v lednu 2012 narodila holčička jménem Blue Ivy Carter. Oba rodiče pro ni chtějí samozřejmě jen to nejlepší a již před jejím narozením zakoupili designovou postýlku v přepočtu za 70 000 Kč, dětskou vysokou židličku s křišťály za 200 000 Kč a vaničku v podobném stylu za 140 000 Kč.
    Beyonce s dcerou Blue Ivy
    Autor: archiv

    Aby pokoj pro dcerku vypadal opravdu pohádkově, nezapomněli ani na postýlku od Posh Tots, ve tvaru Popelčina kočáru za více než půl milionu korun. Jay-Z s Beoyncé tak utratili téměř 5 milionů korun za pokojíček pro svoji prvorozenou dcerku,“ uvádějí tvůrci televizního pořadu Nóbl dětské pokoje (u nás vysílá Fine Living).

    Součástí pokojíčku malé Blue Ivy je i  „neobvyklý“ houpací kůň, který byl ručně vyroben ze zlata a tatínka Jay-Z vyšel v přepočtu na bezmála 8 milionů korun.

  • Heidi Klum a Seal



    Heidi Klum
    Autor: archiv
    Krásná supermodelka Heidi Klum a charismatický britský zpěvák Seal tvořili do roku 2012 téměř dokonalý pár. Ale i přes rozvodové řízení jsou stále milujícími rodiči svých čtyř nádherných potomků.

    Při výběru vybavení dětského pokoje a hraček se také zrovna nedrželi zkrátka. Na zahradu pořídili nádherný hrací domeček ve tvaru luxusní pirátské lodi v přepočtu za neuvěřitelných 500 tisíc. „Tato loď má dva vstupy, originální balkóny, zbraně a originální stěžeň. Aby toho nebylo málo, zařídili pro dcerku Leni světle laděný růžový salónek zdobený krystalky za 200 tisíc,“ popisují tvůrci televizního dokumentu.

  • Gwyneth Paltrow a Chris Martin

    Americká herečka Gwyneth Paltrow a její manžel, zpěvák ze skupiny Coldplay, patří také k celebritám, které pro své dětí koupí jakoukoliv předraženou hračku či nábytek, ať vypadá šíleně i nevkusně. Většina zahraničních hvězd zřejmě ujíždí na filmech o pirátech. Jinak si nelze vysvětlit, že Gwyneth nechala pro svého syna Bruce zřídit pokoj v pirátském stylu. Zdi pokoje jsou v designu moře a místnosti vévodí obrovská postel ve tvaru lodi.

    Vypadají spokojeně, nemyslíte?
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.