Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Nesmrtelný Dallas! Jak šel čas s hlavními hrdiny?

  • Džejár
    13. února 2014 | 06:00

    Legendární seriál Dallas je dodnes považován za nejúspěšnější soap operu vůbec. Společně se podíváme, jak se změnili hlavní hrdinové, kteří se opět setkali během natáčení nových dílů.

  • 'J.R.' Ewing

    Džejár
    Autor: profimedia.cz
    'J.R.' Ewing je ze seriálu znám jako pověstný sukničkář a vychytralý šéf rodinné firmy Ewing Oil. V pokračování seriálu je ve velmi pokročilém věku zavřený v psychiatrické léčebně, ve které příliš dlouho nezůstává a opět rozjíždí své pověstné "pikle". Manipulativní postavu "Džejára" ztvárnil herec Larry Hagman, který po natočení moderního pokračování Dallasu zemřel ve věku 81 let.
  • Boby Ewing

    Boby
    Autor: profimedia.cz
    Bratr "Džejára", Boby, byl jeho pravým opakem. Představiteli Patricku Duffymu bylo v době natáčení prvních dílů necelých třicet let. V novém pokračování ho už vidíme jako zralého muže, který se coby Boby Ewing povahově příliš nezměnil. Čeká ho ovšem velký životní boj, lékaři mu totiž objevili rakovinu. Jak to s Bobym dopadne?
  • Sue Ellen Ewing

    Dallas
    Autor: profimedia.cz
    "Džejárova" tehdejší manželka Sue Ellen v podání Lindy Gray se změnila nejen vzhledově, ale i charakterově. V původním Dallasu hrála bývalou miss Texas, která propadla alkoholu, teď je silnou ženou s vysokými ambicemi.
  • Pamela Ewing

    Dallas
    Autor: profimedia.cz
    Manželka Bobyho, Pamela, patřila mezi největší krásky seriálu Dallas. V pokračování si sice nezahrála, ale i přesto víme, že i po šedesátce vypadá stále skvěle (i když s pomocí plastického chirurga).
  • Lucy Ewing

    Lucy
    Autor: profimedia.cz
    K nepoznání je i rozmazlená neteř Bobyho a Džejára, Lucy, kterou ztvárnila Charlene Tilton. Přestože má dnes herečka poněkud kypřejší tvary, stále nezapře svůj půvab a vzhled tzv. "andělské mrchy".

Diskuse ke článku
.