Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Sexuální skandály slavných: Tyhle páry překonaly nevěru i nahotu!

  • Tato pevná partnerství nemohly narušit ani sexuální skandály hojně propírané v médiích.
    13. prosince 2013 | 06:00

    Slavné páry se rozcházejí kvůli lecčemu. O to víc obdivu si zaslouží ta známá partnerství nebo manželství, která dokázala přežít i navzdory sexuálním skandálům nebo nevěře. Ať už to byl opravdu skandál a nebo jen dobře vymyšlené PR, tyhle vztahy si zaslouží náš obdiv.

  • Princ William a Kate Middleton

    Princ William a vévodkyně Kate Midleton
    Autor: ČTK
    Kdo  z nás by nemiloval pohádky? Už od dětství jsme zbožňovaly příběh o tom, kterak si Popelka vezme prince a budou spolu šťastní až do smrti.

    Princ William sice pochází z královské rodiny, ale jeho mládí bylo poněkud bouřlivější, než by se na královského synka hodilo. Přes pár skandálů ale dospěl ve vážného a zodpovědného gentlemana a když se v roce 2011 slavnostně oženil s Kate Middleton, celá Británie si šťastně oddychla.

    A pak se ve francouzském magazínu objevily obnažené fotky Williamovy vyvolené. Královská rodina se sice snažila seč mohla, aby fotky vévodkyně nahoře bez nepronikly na veřejnost, ale bulvár se jí obejít nepovedlo. Kateina nahá prsa na obálkách magazínů však neměla šanci jejich manželstvím otřást.

  • Bill a Hillary Clinton

    Bill a Hillary Clinton
    Autor: shutterstock.com
    V roce 1998 obletěla svět zpráva o tom, kterak se prezident Spojených států zapomněl v Bílém domě s tehdy třiadvacetiletou Monikou Lewinsky a dost netaktně popisovl, co s ní Bill Clinton všechno prováděl.

    Vznikl tak největší sexuální skandál, který kdy Bílý dům zažil. Navzdory tomu, že se její život stal ze dne na den neustále diskutovaným veřejným majetkem a otázky a drby nebraly konce, stála Hillary Clinton po manželově boku. A nakonec mu i odpustila, jako opravdová dáma.

  • Aňa Geislerová a Zdeněk Janáček

    849964:gallery:true:trueAňa Geislerová patří mezi herečky, které si úzkostlivě střeží svoje soukromí. O jejím manželství s režisérem a otcem dvou z jejích tří dětí Zdeňkem Janáčkem, se tak například pěkně dlouho nevědělo. Když ale Aňa v loňském roce podlehla šarmu miliardáře Martina Shenara a odešla od manžela, nešlo si toho nevšimnout.

    Charismatická herečka si však nakonec zřejmě uvědomila, že s Janáčkem toho mají přeci jen společného trochu víc a vrátila se k němu. Manžel ji vzal zpátky, a to i přesto, že v té době čekala dítě právě s Shenarem! Tomu říkáme opravdová láska!

  • David a Victorie Beckham

    David a Victoria Beckham
    Autor: profimedia.cz
    Budoucí Sir a Lady Beckhamovi byli vždy obdivování pro své neotřesitelné manželství, perfektní styl, nehasnoucí slávu a lásku k luxusu. A protože jsou už od okamžiku své svatby stále v hledáčku médií, museli čelit nejednomu skandálu.

    V roce 2010 tak vyšel v magazínu Touch článek o tom, že slavný fotbalista a pan ne-tak-dokonalý manžel strávil pár pořádně žhavých nocí ve společnosti jisté Irmy Nici. Jenomže článek vyšel až tři roky po Davidové údajné nevěře.

    David Beckham samozřejmě popřel, že by na této pomluvě byla snad jen špetka pravdy a magazín zažaloval. Kauza nakonec vyšuměla a jak dobře víte, manželství Davida a Victorie z toho vzešlo bez jediného šrámu.

  • Brad Pitt a Angelina Jolie

    Brad Pitt a Angelina Jolie
    Autor: profimedia.cz
    Jen jediná žena na světě může říct, že podvedla Brada Pitta s Johnny Deppem. A samozřejmě jí není nikdo jiný, než krásná Angelina Jolie. Přestože Angie je prý šílená žárlivka, vypadá to, že bát by se měl spíš Brad.

    S podezřením, že se Johnny se sexy herečkou spustil během natáčení filmu Turista, pustila do médií manželka milovaného herce - Vanessa Paradis. Angie i Johnny nevěru samozřejmě popřeli, ovšem drbům se nevyhnuli. Obě slavné dvojice však skandál bez větších problémů ustály.

  • Jan Šťastný a Bára Petrová
    Autor: profimedia.cz
    Herec Jan Šťastný možná působí jako "tichá voda", ale svatouška v něm určitě nehledejte. Svoji manželce totiž před dvěma lety připravil velmi horké chvilky.

    V oslavování narození syna Ondřeje se Šťastný poněkud zapomněl a zamířil "zapařit" do nevěstince. A přestože tvrdil, že tam šel jen navštívit kamaráda a jeho manželka o všem ví, vyhodila ho Bára Petrová hned následující den z domu se slovy: "Sbal si věci a vypadni!"

    Šťastnému se ale nakonec podařilo Báru přesvědčit, že s žádnou z lehkých dívek nic neměl a že jeho návštěva nevěstince byla vyloženě nevinná a hned se k sobě zase vrátili.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.