Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tohle není hezký pohled: I hvězdy zkrátka stárnou!

  • 11. prosince 2013 | 06:00

    I oni byli kdysi mladí a krásní. Jejich vzhled a dokonalá těla obdivovali tisíce fanoušků po celém světě. Příroda ale umí být nemilosrdná. Ani celebrity zkrátka nemládnou...

  • Arnold Schwarzenegger (66)

    Arnold Schwarzenegger
    Autor: profimedia.cz
    Rakousko-americký sportovec, herec a republikánský politik byl jedním z nejúspěšnějších kulturistů historie. Bohužel, časy, kdy se pyšnil naolejovanými vypracovanými svaly jsou dávno pryč. Kůže mu visí jako kterémukoli jinému smrtelníkovi, jeho kdysi vypracovaná prsa mu "levitují" nad hrudí, kterou pokrývají šedivé chlupy. Dnes by si Arnie mohl zahrát jen Barbara Conana v důchodu. Ještěže včas změnil povolání a dal se na politiku. Na tu totiž ještě vypadá docela k světu!
  • Whitney Houston (†48)

    Whitney Houston
    Autor: profimedia.cz
    Kdysi krásnou zpěvačku bohužel zničily drogy. Byla nalezena mrtvá ve vaně svého hotelového pokoje v Beverly Hilton, kde se připravovala na vystoupení na cenách Grammy. Jako příčinu smrti koroner uvedl kombinaci utonutí a aterosklerotického onemocnění srdce. V její krvi byly nalezeny stopy marihuaby a různých léků. Posledních deset let života Houston bylo poznamenáno drogovou závislostí a neúspěšnými odvykacími léčbami. V roce 2002 v televizním rozhovoru přiznala, že užívá marihuanu, kokain, nadmíru pije a zneužívá léky na předpis. V roce pak 2010 prohlásila, že je z drog vyléčená.
  • Cher (67)

    Cher
    Autor: profimedia.cz
    I když zpěvačka dělá vše pro to, aby si udržela svůj mladistvý vzhled, s časem nemůže bojovat věčně. Proslýchá se, že jí líčení trvá zhruba šest hodin, než se může ukázat na veřejnosti. Za desítky plastických operací a omlazujících zákroků už zaplatila celé jmění, při pohledu zblízka je ale vidět, že i ji dostihl nemilosrdný čas.
  • Pamela Anderson (46)

    Pamela Anderson
    Autor: profimedia.cz
    Svůdná plavčice z Pobřežní hlídky je považována za sexbombu! Její silikonové křivky a skvělé tělo přehlédnout nelze, ale jakmile vyjde Pamela na ulici bez make-upu, není to hezký pohled! Zub času se zkrátka projevuje i na její kráse. Obličej "zdobí" už pár hlubokých vrásek, kůže na těle ztrácí pružnost...
  • Goldie Hawn (68)

    Goldie Hawn
    Autor: profimedia.cz
    I hvězda filmů jako Vojín Benjaminová, Pták na drátě nebo Smrti jí sluší, se snaží vliv času zastavit nejrůznějšími plastickými procedurami. A botoxové injekce jsou jejím denním chlebem. Goldie byla za přehnané a až příliš viditelné "vylepšovací" zákroky opakovaně kritizována. Touha po mladistvém vzhledu je ale u kdysi překrásné herečky zřejmě silnější.

Klíčová slova:  zestárli
Diskuse ke článku
.