Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nepovedený make-up celebrit: Oči jako panda, "pocukrovaný" nos

  • Nevydařený make-up
    27. listopadu 2013 | 06:00

    Bílé kruhy kolem očí, "pomoučněný" nos, ústa jako klaun. Chtěly být krásné, upoutat pozornost. To druhé se jim sice povedlo, ale bohužel jinak, než zamýšlely. Kosmetické trapasy se zkrátka nevyhýbají ani celebritám.

  • Nicole Kidman (46)

    Nevydařený make-up
    Autor: profimedia.cz
    Australská herečka, bývalá manželka Toma Cruise, si na svém vzhledu vždycky dává záležet. Bohužel i ona doplatila na "zázračný" HD pudr. Ten je v záři studiových světel neviditelný, ale pod intenzivnějším světlem blesku doslova zazáří jako bílá rozemletá křída. To paradoxně dostává celebrity, které žijí pod drobnohledem veřejnosti a výbojkami blesků, do absurdní situace. Chtěly být krásné, ale výsledek s HD pudrem je přesně opačný.
  • Eva Longoria (38)

    Nevydařený make-up
    Autor: profimedia.cz
    Herečka známá ze seriálu Zoufalé manželky by zřejmě i v soukromém životě potřebovala pomocnou ruku vizážisty! Obvykle jsme u ní zvyklí na dokonalý make-up a oblečení, ve kterém na červeném koberci vždy září. Jenže jak je vidět, namalovat se sama neumí. Nebo se jen zapomněla podívat do zrcadla? jisté je, že si špatně rozetřela rozjasňující a krycí korektor. Ten je ve světlejší barvě, než zbytek pleti. Navíc kontrast mezi červenými tvářemi a bílými pruhy pod je více než viditelný.
  • Uma Thurman (43)

    Nevydařený make-up
    Autor: profimedia.cz
    Faux pas s nepovedeným make-upem se nevyhnulo ani hvězdě kultovního filmu Kill Bill. Ta se v New Yorku na slavnostním galavečeru The Feminist Press at the City University of New York, kde měla dokonce pronést projev, objevila téměř nenalíčená. Na světlý pudr ale ke své škodě nezapomněla, bílé fleky na jejím nose a pod očima nešlo ve světle blesků přehlédnout.
  • Melissa Joan Hart (37)

    Nevydařený make-up
    Autor: profimedia.cz
    Americká herečka, producentka a režisérka, známá především z televizního seriálu Sabrina - mladá čarodějnice, dorazila na premiéru filmu Ledové království (Frozen) s celou svojí rodinou. Do "ledova" laděný outfit jí opravdu slušel, všichni však věnovali pozornost jen jejímu obličeji, který vypadal jako poprášený moučkovým cukrem.
  • Miley Cyrus (21)

    Nevydařený make-up
    Autor: profimedia.cz
    I herečka, zpěvačka a textařka známá hlavně díky účinkování v populárním seriálu Hannah Montana, to letos na jaře přehnala s transparentním pudrem kolem úst. Na akci Maxim Hot 100 Party pořádané v Los Angeles, kde byla vyhlášena tou nejvíce "hot" ženou, tak vypadala spíš jako klaun.
  • Drew Barrymore (38)

    Nevydařený make-up
    Autor: profimedia.cz
    Obrovský přešlap s transparentním minerálním pudrem udělala i hvězda Charlieho andílků. V záři blesků fotoaparátů vypadala doslova jako "ojíněná". S touhle vizáží by se od minuty mohla stát hvězdou filmu Bílá labuť.
  • Ashley Judd (45)

    Nevydařený make-up
    Autor: profimedia.cz
    Úspěšná herečka vydala roce 2011 memoáry All That Is Bitter and Sweet, ve kterých popisuje své zážitky v dospívání a dospělosti. Při zkrášlování se na křest své knihy ale udělala stejnou chybu, jako hodně jejích kolegyň. Kdy už si celebrity uvědomí, že použití HD pudru není opravdu vhodné tam, kde vás budou fotit s bleskem.
  • Teresa Palmer (27)

    Nevydařený make-up
    Autor: profimedia.cz
    Trapasu s transparentním pudrem se nevyhnula ani mladá australská herečka. Tuhle fotku druhý den okomentovala na svém profilu takto: "Poznámka pro mě - příště bude lepší udělat si make-up sama! Člověk nikdy neví, kdy z něj někdo bude chtít udělat pandu - kungfupalmer."
  • Miley Cyrus (21) podruhé

    Nevydařený make-up
    Autor: profimedia.cz
    V mládí se herečce vymstila oblíbená rudá rtěnka. Ta dokáže přivést vaše líčení k dokonalosti, můžete s její pomocí zamaskovat drobné nedostatky ve tvaru rtů, získat smyslný vzhled. Pozor ale na rtěnku "otištěnou" na zubech, jde totiž o neodpustitelné faux pas, které navíc silně odpuzuje muže.
  • Taylor Momsen (20)

    Nevydařený make-up
    Autor: profimedia.cz
    Americká herečka, zpěvačka a modelka, kterou známe především z pohádkového filmu Grinch, se již řadu let líčí jako jedna z hororové Adamsovy rodiny. Mrtvolný make-up je pak pro rockovou rebelku denním chlebem.
  • Jackie Stallone (91)

    Nevydařený make-up
    Autor: profimedia.cz
    Říká se, to nejlepší na konec. Make-up plastikami "vylepšené" matky Sylvestera Stalloneho snad ani nepotřebuje komentář...




     

     

     

     

     

     

     

     

Klíčová slova:  make-up
Diskuse ke článku
.