Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Z ošklivých kačátek hvězdy: Kdo nám vyrostl do krásy?

  • 19. listopadu 2013 | 08:55

    S přibývajícím věkem některé celebrity přicházejí o svůj dokonalý vzhled, ať už kvůli přirozeným důsledkům stárnutí nebo vlivem desítek plastických operací a zákroků, kterými se s ním snaží bojovat. Jiní ale, i když jim nějaký ten rok přibude, jsou čím dál tím víc atraktivnější!

  • Kelly Osbourne (29)

    Kelly Osbourne (29)
    Autor: profimedia.cz
    Jednou z nich je třeba Kelly Osbourne. Tato mladá dáma poprvé vstoupila na scénu jako trapná a obtloustlá dcera zpěváka Ozzyho Osbournea, ale během pár let se jí podařilo zhubnout a najít si svůj styl. Teď je naprosto ohromující!

    Komerční sdělení: 

    Vyzkoušejte nepřekonatelný ultrazvuk! Omladí, zredukuje vrásky, odstraní akné.. 

  • Gwen Stefani (44)


    Gwen Stefani (44)
    Autor: profimedia.cz
    Zpěvačka Gwen Stefani byla vždy stylovou ikonou, a to i v roce 1990, kdy si by populární hvězda libovala v tak trochu výstřední módě. Během let si ale vyvinula svůj vlastní jedinečný styl. Vypadá lépe než kdy dřív! Nebojí se experimentovat a může být považována za skutečnou módní ikonu.

    Na svém vzhledu si matka dvou dětí ostatně velmi zakládá a nikdy by třeba nevyšla ven bez make-upu. "Líčím se každý den. Ráda se maluji pro manžela Gavina a necítím se dobře, dokud se nenalíčím," říká Gwen.

  • Robert Downey Jr. (48)

    Robert Downey Jr. (48)
    Autor: profimedia.cz
    Ještě pře pár roky vypadal Robert Downey Jr. tak trochu jako bezdomovec, který svůj kabát "vyfasoval" v Armádě spásy. Role Iron Mana má na něj zřejmě velmi dobrý vliv! Každým rokem je totiž atraktivnější! No řekněte sami, není sexy?
  • Justin Timberlake (32)

    Justin Timberlake (32
    Autor: profimedia.cz
    Stejně jako Gwen Stefani, i Justin Timberlake vypadal v roce 1990 úplně jinak než dnes, kdy je víc než žádoucí. Jeho "nazrzlé" vlasy a pseudo-afro účes vypadaly tenkrát naprosto směšně!

    Naštěstí pro nás všechny, Justin svůj styl výrazně vylepšil, když se rozhodl věnovat se kariéře ve filmu. Teď je jedním z nejvíc sexy mužů v oboru!
  • Rashida Jones (37)

    Rashida Jones (37)
    Autor: profimedia.cz
    Nikoho nikdy nenapadlo, že krásná a talentovaná herečka Rashida Jones mohla někdy vypadat neatraktivně, ale když zveřejnila fotografii z dětství na svém účtu na Twitteru, překvapila nás všechny!

    Komerční sdělení: 

    Vyzkoušejte nepřekonatelný ultrazvuk! Omladí, zredukuje vrásky, odstraní akné.. 

Klíčová slova:  krása, vip, vyrostli do krásy
Diskuse ke článku
.